NaslovnicaVijestiNA LJETO 2019. STIŽE POJAČANJE OD 300 MILIJUNA EURA: Real Madrid mu...

NA LJETO 2019. STIŽE POJAČANJE OD 300 MILIJUNA EURA: Real Madrid mu obećao dres sa brojem 10!

Na ljeto 2019. stiže pojačanje od 300 milijuna eura. Real Madrid mu obećao dres sa brojem 10! Real Madrid je navodno spreman ponuditi Kylian Mbappeu klupski dres sa brojem 10 ukoliko odluči da dođe na Santiago Bernabeu do kraja sezone.

NA LJETO 2019

To nam piše Don Balon, koji je potvrdio da bi potpisivanje Mbappea koštalo kluba oko 300 milijuna eura, a predsjednik Florentino Perez je više nego spreman platiti ovaj iznos kako bi doveo Mbappea u glavni grad Španjolske.

Los Blancosi bi dobili jednu od budućih zvijezda svjetskog nogometa, ako bi uspjeli dobiti potpis Mbappea, nešto što smo sigurni da će se navijačima kluba svidjeti.

[su_bet365_100bonus]

Za njega će to sigurno biti veliki pritisak, ako dobije dres sa brojem 10, jer je taj broj nosio veliki broj svjetskih zvijezda u prošlosti.

Igrači poput Luis Figoa, Mesut Ozila, Michaela Laudrura, Clarence Seedorfa i Luke Modrića, međutim Luka Modrić još uvijek nosi taj dres, no nije sigurno da li će biti u Realu i sljedeće sezone, a Mbappe bi mogao biti sljedeći koji bi se preselio na Santiago Bernabeu.

[su_bet365_koeficijenti]

300 milijuna je zaista mnogo novca za bilo kojeg igrača, no ako postoji jedan igrač u svjetskom nogometu koji je vrijedan toga, onda je to definitivno PSG-ov i francuski napadač Mbappe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!