NaslovnicaVijestiNA NISKE GRANE JE PAO: Potez koji su napravile kladionice nakon poraza...

NA NISKE GRANE JE PAO: Potez koji su napravile kladionice nakon poraza od Tottenhama OSRAMOTIO Mourinha

Sve su oči sinoć bile su uprte na susret Manchester Uniteda i Tottenham Hotspur na Old Traffordu. Navijači su u ponedjeljak navečer napustili stadion razočarani iako su se nadali da će Jose Mourinho nakon  poraza od 3-1 od Brightona prošlog vikenda promjeniti nešto u svojoj igri. To se nije desilo.

JOSE MOURINHO PODNIO

Rani dojmovi sa susreta bili su dobri – United je vršio pritisak, izgledao je avanturistički i bili su vrlo nesretni što nisu poveli nakon što je Romelu Lukaku zaobišao Hugu Llorisa ali je šutirao malo pored lijeve stative.

Druga polovica susreta, međutim, bila je katastrofalna.

>> SUKOB SE NASTAVLJA: Iz Paris Saint-Germaina prijete kako će prijaviti Barcelonu FIFA-i zbog nevjerovatnog razloga!

Harry Kane je doveo Spurse u vodstvo nakon samo 130 sekundi igre u drugom dijelu a Lucas Moura je udvostručio je prednost i doveo upravu i navijače  Uniteda u paniku.

[su_premierleague]

Moura je dodao i svoj treći gol prije konačnog sučevog zvižduka kako bi zapečatio sudbinu Uniteda u velikom porazu od 3-0 kod kuće.

[su_casino]

To je najveći poraz na domaćem terenu Mourinhove menadžerske karijere i onaj koji stavlja veliki pritisak na njega i njegov tim.

Kladioničari su “vidjeli dovoljno” i kako su napisali na njihovom Twitter računu, oni primaju oklade da će Mourinho biti prvi trener koji je dobio otkaz u Premier ligi ove sezonea a koliko su zapravo ubjeđeni govori nam podatak o veoma niskom koeficijentu. Realno je očekivati otkaz u narednim danima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen...

0
Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!