NaslovnicaVijestiNA ODUŠEVLJENJE SVIH U MANCHESTERU: Zvijezda Uniteda potpisuje novi ugovor - evo...

NA ODUŠEVLJENJE SVIH U MANCHESTERU: Zvijezda Uniteda potpisuje novi ugovor – evo koliko će sada zarađivati!

Na oduševljenje svih u Manchesteru, zvijezda je potpisala novi ugovor sa klubom sa Old Trafforda. Manchester Unitedov napadač Anthony Martial je bio u lijepoj formi u posljednjih nekolik otjedana i navodno je uvjerio kluba da mu ponude novi ugovor koji će ga vezati za dugoročnu budućnost.

Na oduševljenje

Trenutačni ugovor Francuza istječe krajem sezone, iako United ima mogućnost da produži svoj boravak za još jednu godinu.

Ipak, to je samo kratkoročno rješenje kako bi se izbjeglo gubljenje igrača i tako bi ostala zabrinutost, jer bi za potencijalno 12 mjeseci ostalo u nejgovom sljedećem ugovoru.

Imajući to na umu, The Sun izvještava kako su Crveni đavoli sada spremni ponuditi Martialu ugovor od 190.000 funti tjedno kako bi ga zadržali u klubu sljedećih pet godina i to dolazi u vrijeme kada je talentirani Francuz pokazao svoju vrijednost Jose Mourinhu.

22-godišnjak je ove sezone postigao šest golova u 13 nastupa sa pet koji su došli u posljednje četiri utakmice u Premier ligi, što je bilo presudno za izazivanje preokreta u Unitedovoj sezoni kako bi se poboljšali na tabeli nakon nedosljednog početka sezone.

Iako bi se moglo tvrditi da se Martial mora dokazati na duži vremenski period kako bi zaradio novi ugovor, iz poslovnog smisla, to je možda najsigurniji potez Uniteda da zaštiti svoju investiciju u najmanju ruku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!