NaslovnicaVijestiNA OLD TRAFFORD STIŽE NOVO POJAČANJE: Manchester United potpisuje slobodnog igrača -...

NA OLD TRAFFORD STIŽE NOVO POJAČANJE: Manchester United potpisuje slobodnog igrača – on bi trebao pojačati napad!

Bilo je to ludih 24 sata u ljetnom prijelaznom roku. U utorak je L’Equipe izvijestio da je Arsenal dogovorio posudbu Barcelonine zvijezde Philippe Coutinha.

NA OLD TRAFFORD

Tada se tvrdilo da su predstavnici iz sjevernog Londona, Tottenham poslao svoju ponudu za potpis Brazilca.

Stvari su postale još luđe, jer su Spursi poslali ponudu od 70 milijuna eura za Juventusovog Paulo Dybalu.

Dybala je bio u pregovorima sa Unitedom prije samo nekoliko dana, ali neslaganja oko njegovih zahtjeva za plaćom prekinula su dogovor.

Sada je Argentinac donio odluku da se ne pridruži Unitedu i vjerjuje se da će ga Liga prvaka namamiti u Tottenham.

A tu su i nagađanja oko Christian Eriksena, koji je u utorak navečer postao meta Uniteda koja vrijedi 50 milijuna funti.

Pregovori su u tijeku i Tottenham je otvoren za prodaju Danca, jer mu preostaje samo godinu dana ugovora i on ga ne želi produžavati.

Eriksen bi bio sjajan potpis za United, koji je ovog ljeta već doveo Daniela Jamesa, Aarona Wan-Bissaku i Harryja Maguirea za kombiniranih 145 milijuna funti.

Jedini veliki problem ostaje, a to je tko će igrati u napadu za United sljedeće sezone, s obzirom da bi Romelu Lukaku trebao napustiti klub.

Arsenalov Pierre-Emerick Aubameyang je bio meta početkom ljeta, zatim Dybala, a onda je to bio Juventusov Mario Mandžukić.

Sva tri poteza nisu se uspjela realizirati i sada je, prema Gianluca Di Marziju, United zainteresiran za potpis Fernanda Llorentea.

United potpisuje slobodnog agenta Llorentea – koji nikada nije bio istinski strijelac. Zamislite bijes među navijačima Uniteda ako se ovo zaista dogodi.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!