NaslovnicaVijestiNA OLD TRAFFORD STIŽE TRIO OD 198 MILIJUNA FUNTI: Potpuna rekonstrukcija obrane...

NA OLD TRAFFORD STIŽE TRIO OD 198 MILIJUNA FUNTI: Potpuna rekonstrukcija obrane u Manchester Unitedu

Na Old Trafford stiže trio od 198 milijuna funti! Potpuna rekonstrukcija obrane u Manchester Unitedu Manchester United je, kako se izvješćuje, spreman unovčiti Marcos Roja i napraviti velike promjene u svojoj obrani s potencijalnim transferima za Kalidou Koulibalyja, Milan Skriniara ili Eder Militaoa.

Na Old Trafford

Crveni vragovi nisu imali najuvjerljivije obrambene nastupe ove sezone, čak i ako su se rezultati poboljšali od kada je Ole Gunnar Solskjaer zamijenio Jose Mourinha kao menadžera.

Još uvijek izgleda kao da bi neka velika imena mogla uskoro da odu sa Old Trafforda, budući da bi prodaja Roja mogla pomoći u finansiranju i obnavljanju njihove obrane.

Prema Telegraphu, glavni cilj Uniteda je Napolijev branič Koulibaly koji vrijedi 90 milijuna funti, ali oni također prate Interovog Skriniara koji vrijedi 63 milijuna funti, dok je tu također na listi i Portov mladić Militao koji vrijedi oko 45 milijuna funti.

Prethodno je bilo sugerirano da Manchester United može napraviti više od jednog transfera u obrani, tako da će igrači poput Chris Smallinga, Phil Jonesa, a možda čak i Eric Baillya uskoro otići iz Manchester Uniteda.

Ako to bude slučaj, United bi trebao potrošiti mnogo novca, a to bi približno bilo oko 200 milijuna funti za nove braniče, dok je Manchester City isto uradio kada je potpisao tri beka pred osvajanje naslova 2017/18.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!