NaslovnicaVijestiNA OLD TRAFFORDU NEMA MJESTA ZA NJIH: Duo u siječnju napušta Manchester...

NA OLD TRAFFORDU NEMA MJESTA ZA NJIH: Duo u siječnju napušta Manchester United!

Manchester United bi, kako se izvješćuje, mogao pustiti Ashley Young i Nemanju Matića u januarskom prijelaznom roku.

NA OLD TRAFFORDU

Trenutačno se prema Transfermarktu procjenjuje na 4 milijuna eura, Young je u 16 nastupa na svim natjecanjima postigao ​​gol i pružio asistenciju.

Young je uspio dobiti još nekoliko početnih prilika zbog ozljede Luke Shawa, no čini se da postoji pristojna šansa da se ponovo vrati na klupu kad se 24-godišnjak vrati u punu kondiciju.

Procijenjen na 20 milijuna eura prema Transfermarktu, Matić je do sada upisao samo sedam nastupa za Man Utd. 31-godišnjak je nedavno povezan s prelaskom u Seriju A, a Telegraf tvrdi da je Inter Milan zainteresiran za njegovo potpisivanje.

Prema pisanju Daily Maila, Crveni vragovi bi mogli pustiti Young i Matića u siječnju. Prvi se približava svojoj sredini 30-ih i pod uvjetom da Shaw i Aaron Wan-Bissaka održavaju kondiciju, bit će mu teško dobiti prilike za prvu momčad.

Matić će možda morati napustiti Old Trafford radi vlastite koristi jer će, pored prisutnih Paula Pogbe, Scotta McTominaya i Freda teško dobiti neku minutažu u prvom timu.

Trenutni ugovori obojici igrača istječu sljedećeg ljeta, tako da unovčavanje za njih u siječnju ima smisla za United ako mogu pronaći kupce.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!