NaslovnicaVijestiNa pitanje gdje će Kylian Mbappe igrati sljedeće sezone, evo što je...

Na pitanje gdje će Kylian Mbappe igrati sljedeće sezone, evo što je izjavila njegova majka

Kylian Mbappe, jedan od najtraženijih nogometaša svijeta, postaje slobodan igrač 30. lipnja, što znači da će moći pregovarati s bilo kojim klubom bez ograničenja. Svjetski mediji već mjesecima spekuliraju o njegovom dolasku u Real Madrid, a interes za ovaj transfer dodatno je pojačan najnovijom izjavom njegove majke i agentice, Fayze Lamari.

Na pitanje o budućem klubu njenog sina, Lamari je dala odgovor koji su španjolski mediji protumačili kao potvrdu Mbappeovog prelaska u Madrid. Ako se ove pretpostavke pokažu točnima, Real Madrid će dobiti jednog od najboljih napadača današnjice.

Navodno, jedina preostala nepoznanica u ovoj priči je datum kada će Real Madrid službeno objaviti potpisivanje petogodišnjeg ugovora s Kylianom Mbappeom, 25-godišnjim napadačem koji je u 307 utakmica za Paris Saint-Germain postigao impresivnih 256 golova i zabilježio 108 asistencija.

Na zabavi koju su mnogi doživjeli kao Mbappeov oproštaj od Pariza, njegova majka i agentica, Fayza Lamari, upitana je gdje će njezin sin nastaviti karijeru. Njena kratka, ali značajna izjava, “Mislim da to već znate”, dodatno je potaknula špekulacije o njegovom prelasku u Real Madrid.

Kylian Mbappe je 2018. godine prešao iz Monaca u Paris Saint-Germain za rekordnih 180 milijuna eura. Unatoč tome što je igrao uz nogometne zvijezde poput Lionela Messija i Neymara, nije uspio ostvariti san osvajanja Lige prvaka. Ni ove sezone PSG nije uspio osvojiti prestižni trofej, budući da su ispali u polufinalu protiv Borussije Dortmund.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!