NaslovnicaVijestiNA PRVOJ KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Ole Gunnar Solskjaer poslao poruku svim navijačima...

NA PRVOJ KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Ole Gunnar Solskjaer poslao poruku svim navijačima Manchester Uniteda!

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer inzistirao je da njegov klub ne mora prodavati igrače ovog ljeta zbog glasina o transferu koji uključuje Paul Pogbu i Romelu Lukakua.

NA PRVOJ KONFERENCIJI

Pogba je već dugo u glavnim vijestima i posljednjih dana Times je povezao Francuza sa Juventusom, a također je citirao njegovog agenta Mino Raiolu kako kaže da radi kako bi izbavio svog klijenta sa Old Trafforda.

Lukaku je u međuvremenu pao u formi u Manchester Unitedu prošle sezone i već neko vrijeme je snažno povezan sa Interom iz Milana od strane Sky Sportsa i ostalih.

Ipak, Solskjaer je na prvoj konferenciji za novinare u predsezoni zvučao bijesno, jer je rekao da još nije stigla niti jedna ponuda za bilo kojeg od njegovih igrača, te da United nikada neće morati prodati nikoga.

Slovan Bratislava – Sutjeska: Najava prvog pretkola Lige prvaka!

Navijači Manchester Uniteda će vjerojatno biti ohrabreni ovim snažnim stavom svog menadžera, s obzirom da je Pogbina prodaja vjerojatno daleko od idealne za klub, kojem trebaju vezni igrači.

Lukaku je možda manje potreban ovoj ekipi, ali navijači će biti zadovoljni što je Solskjaer jasno dao do znanja da će raditi dogovore i transfere koji su samo dobri za Manchester United.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!