NaslovnicaVijesti"Na Romi je da odluči da li idem u Inter ili ne"

“Na Romi je da odluči da li idem u Inter ili ne”

Defanzivac Rome Kostas Manolas izjavio je da želi ostati u trenutnom klubu, ali i dodao da sam klub mora odlučiti da li će ga prodati ili ne, s obzirom da je za njegove usluge zainteresovan Inter.

Manolas priznao da bi mogao preći u Inter

Talijanski mediji navode da bi Nerazzurri mogli poslati ponudu od oko 30 miliona eura za grčkog reprezentativca ovog ljeta.

Na pitanje da li bi volio ostati u Romi, Manolas je odgovorio: “Zasigurno. Ta odluka zavisi od kluba. Imam još dvije godine ugovora i želim ostati ovdje.”

Manolas igra sjajno otkako je stigao u talijansku prijestolnicu iz Olympiacosa 2014. godine, a interes za njega su pokazali i drugi klubovi.

Ove sezone je skupio 31 nastup u Seriji A u dresu Rome, koja je druga na tabeli, te ima četiri boda manje od vodećeg Juventusa dvije utakmice do kraja. ‘Rimska vučica’ je druga po primljenom broju golova u ligi, 33 u 36 odigranih utakmica, dok je ‘Stara dama’ primila samo 26 golova.

Inter, koji je trenutno na čak osmom mjestu u Seriji A sa 56 osvojenih bodova iz 36 kola, već duže vrijeme je u potrazi za dokazanim centralnim defanzivcem, a hoće li novi bogati vlasnici uspjeti dovesti Manolasa ostaje da vidimo ovog ljeta.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!