NaslovnicaVijestiNA RUBU PRELASKA U REAL MADRID: Mladi branič će ovim potezom ostvariti...

NA RUBU PRELASKA U REAL MADRID: Mladi branič će ovim potezom ostvariti svoje snove!

Na rubu prelaska u Real Madrid. Mladi branič će ovim potezom ostvariti svoje snove. Real Madrid je kako se izvješćuje na rubu potpisivanja mladog braniča Jose Luis Rodrigueza iz Danubija, prema priči samog igrača.

Na rubu prelaska

21-godišnji desni bek je sposoban igrati i na suprotnoj strani, dok je također prilično pogodan i za krilne pozicije.

Osim što je do sada napravio 51 nastup za Danubio, također ima 29 utakmica za Urugvajsku reprezentaciju do 20 godine, što sugerira da bi mogao imati sjajnu budućnost ispred sebe.

Los Blancosi su prošlog ljeta potpisali Alvaro Odriozolou kako bi pružili neposrednu i dugoročnu kvalitetu i konkurenciju za Dani Carvajala, pa bi tako potpisivanje još jednog desnog beka u ovom trenutku bilo bez smisla.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, Rodriguez je javno govorio o mogućnosti preseljenja u španjolsku prijestolnicu, a očekuje se da će u narednim danima pasti i dogovor.

“Moj agent se bavi time, ali će u narednim danima putovati tamo i sve će biti riješeno”, rekao je za AS. “To me je koštalo nekoliko dana spavanja i čekao sam da vidim što će biti odlučeno. Jedna od najboljih momčad koja vas gleda nije mala stvar. Kada sam čuo za to, nisam mogao vjerovati.”

Vrijeme će reći hoće li Real Madrid dovesti Rodrigueza i da li će njihov stil igre odgovarati mladom igraču, ali s obzirom da će dogovor biti skroman, sigurno će imati smisla poslati ga natrag na posudbu s obzirom da vjerojatno neće imati mnogo minuta na Bernabeu, međutim mlad je i treba mu napredak, tako da Real sa ovim transferom gleda u budućnost.

[su_bet365_koeficijenti]

Opet, to je upitno potpisivanje s obzirom da su već prepuni na toj poziciji, ali izgleda da još nisu zadovoljni sa svojim mogućnostima. Međutim, sa prijelaznim rokom koji je trenutačno zatvoren, moramo pretpostaviti da će se ovaj transfer dogoditi tek iduće godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!