NaslovnicaVijestiNA STAMFORD BRIDGE STIŽE NOVO POJAČANJE: Real Madrid pušta zvijezdu za samo...

NA STAMFORD BRIDGE STIŽE NOVO POJAČANJE: Real Madrid pušta zvijezdu za samo 80 milijuna eura!

Na Stamford Brdige stiže novo pojačanje! Real Madrid pušta zvijezdu za samo 80 milijuna eura! Chelsea će, kako se izvješćuje, pokušati osigurati pojačanje od 80 milijuna eura iz Real Madrida za igrača Isca u siječnju, a Arsenal i Manchester City su također zainteresirani.

Na Stamford Brdige

26-godišnjak je do sada imao tešku sezonu, postigavši samo četiri gola, dok je napravio jednu asistenciju u 17 nastupa na svim natjecanjima.

Od Julena Lopeteguija do Santiago Solarija, španjolski internacionalac nije uspio otkriti svoju najbolju formu na dosljednoj osnovi, čak i nakon ljetnog odlaska Cristiana Ronalda, što se očekivalo da će dati više odgovoronosti i prostora za druge igrače da cvjetaju.

Imajući to na umu, možda bi Los Blancosi bili otvoreni za prodaju kako bi upotrijebili sredstva za dovođenje novih napadačkih opcija, pri čemu The Sun izvještava kako je Chelsea spreman ponuditi 80 milijuna eura kako bi doveli Isca u siječnju, dok se očekuje ponuda od 285.000 eura tjedno kako bi dogovorili osobne uvjete.

To je velika investicija i tako će Maurizio Sarri biti siguran da se Isco uklapa u njegove planove i da može imati odličan uticaj na njegovu ekipu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!