NaslovnicaVijestiNa Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru u samo 48 sati iznenada preminuo...

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru u samo 48 sati iznenada preminuo još jedan novinar

Još jedan novinar iznenada je preminuo dok je izvještavao na Svjetskom prvenstvu samo 48 sati nakon smrti Granta Wahla. Katarski fotoreporter Khalid al-Misslam, koji je radio za Al Kass TV, preminuo je u nedjelju.

“Al-Misslam, Katarac, iznenada je preminuo dok je izvještavao sa Svjetskog prvenstva u nogometu 2022. u Kataru. Vjerujemo u Allahovu milost i oprost prema njemu i izražavamo najdublju sućut njegovoj obitelji”, objavio je Gulf Times na Twitteru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Okolnosti Al-Misslamove smrti u ovom su trenutku nejasne.

Wahl (48), prije dva dana je iznenada preminuo od prijavljenog srčanog zastoja dok je izvještavao četvrtfinalnu utakmicu Nizozemske protiv Argentine u Dohi.

Američki mediji koji su sjedili blizu njega rekli su da se Wahl srušio na sjedalo tijekom produžetka prije nego što su novinari pozvali pomoć. Na lice mjesta izašla je i hitna pomoć, no on je kasnije tragično preminuo.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!