NaslovnicaVijestiNa trgu se iznenada našao vrhunski trener, ko će pobjediti u utrci...

Na trgu se iznenada našao vrhunski trener, ko će pobjediti u utrci za njegov potpis?


Kamo će otići Massimiliano Allegri? Ovo pitanje je sada iznimno važno, nakon što je Juventus najavio odlazak svog dugogodišnjeg trenera iz Torina. I to ne samo u Italiji, već i u cijeloj Europi.

Postoji više opcija za Allegria. To je vrhunski, iskusan i trofejni trener. Na “prvu loptu” spominje se povratak u Milan, gdje bi sadašnji trener Gennaro Gattuso trebao napustiti klub na kraju sezone te klub već traži trenera koji će im pomoći da se vrati na stare staze slave.

ZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega De Ligt želi u Manchester United, a ne u Barcelonu!

Mnogo realnija opcija izgleda  francuski prvak PSG, koji s Thomasom Tuchelom nije zadovoljan. Nijemac nikako nije uvjerio čelnike kluba u svoje kvalitete, posebno nakon ispadanja u Ligi prvaka. Također on bi mogao preuzeti funkciju trenera u Bayernu, gdje i dalje strepeza titulu prvaka, te Niko Kovač nema siguran posao za sljedeću sezonu.

U opcijama je i Inter, koji flertuje s Antonijem Conteom. Ako Tottenham slučajno ostane bez Mauricea Pochettina, londončani bi također mogli pokušati, s malo šansi za uspjeh.

U Manchester Unitedu, gdje bi Allegrija možda najviše trebali, su si prilično vezali ruke, jer je posao već dobio Ole Gunnar Solskjaer.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!