NaslovnicaVijestiZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega De Ligt želi u Manchester United, a...

ZANIMLJIV RAZLOG: Evo zbog čega De Ligt želi u Manchester United, a ne u Barcelonu!

Prema pisanju engleskih medija, defanzivac Ajaxa Matthijs de Ligt i dalje je zainteresiran za prelazak u redove Manchester Uniteda iako nisu uspjeli obezbijediti učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone.

De Ligt želi u Manchester United

U posljednjih nekoliko dana pojavilo se dosta špekulacija kako je Barcelona već dogovorila sve detalje sa Ajaxom oko njegovog dovođenja, a transfer bi navodno trebao iznositi 70 miliona eura.

Međutim, kako izvještava Daily Telegraph danas, United je i dalje u utrci za njegov potpis, unatoč činjenici da će igrati u Europskoj ligi sljedeće sezone. U izvješću piše kako je 19-godišnjak zainteresiran postati centralni dio obnove ‘Crvenih vragova’, zajedno sa Paulom Pogbom.

Pored toga, Manchester United mu je spreman ponuditi daleko bolji ugovor nego bilo koji drugi europski velikan, uključujući upravo Barcelonu, Liverpool i Manchester City. Kada je u pitanju Barcelona, španjolski prvak će po svemu sudeći morati prodati jednu od najvećih zvijezda Philippea Coutinha kako bi skupio novac za transfer De Ligta.

Na pitanje novinara o svojoj budućnosti ranije ovog tjedna, De Ligt je kratko odgovorio: “Još uvijek ne znam što će se dogoditi. Bilo je razgovora sa čelnicima kluba u vezi odlaska, ali još uvijek nije postignut nikakav dogovor.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!