NaslovnicaVijestiPogodio nemoguće: Na ulog od 10 eura, član našeg foruma pogodio jedan...

Pogodio nemoguće: Na ulog od 10 eura, član našeg foruma pogodio jedan par i dobio 1725 eura!

Jučer je bio fantastičan dan za sve kladioničare na našem forumu. Pored toga što smo pogodili sve parove sa listića dana za srijedu, jedan od naših članova na forumu @kesa1402 dobio je 1725 eura za samo jednu utakmicu u kojoj je odigrao okladu uživo da će Cristiano Ronaldo postići pobjednički gol i nakon toga dobiti žuti karton.

Sinoć su se igrale utakmice Lige prvaka, gdje smo vidjeli nekoliko iznenađujućih rezultata. Međutim, nakon što smo uspjeli pogoditi sve parove koje smo predviđali, jedan od naših vjernih članova (@kesa1402) foruma je imao još veći razlog za slavlje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naime, radi se o utakmici Manchester Uniteda i Villarreala, gdje je bilo 1-1 do posljednjim sekundi utakmice, kada je Cristiano Ronaldo pogodio za pobjedu i konačni rezultat od 2-1. Nakon toga je skinuo dres i dobio žuti karton.

Sve to ne bi bilo toliko zanimljivo, da naš član nije predvidio da će se upravo to dogoditi. Bet365 kladionica mu je na tu kombiniranu okladu dala koeficijent od 172.00, što je nakon uplate od 10 eura, isplata iznosila 1725 eura.

Izvor: bet365

Ovu nevjerojatnu okladu za koju bi mnogi rekli da je nemoguća za pogoditi, naš član je odigrao u bet365 kladionici i to u toku utakmice. Ovom prilikom još jednom čestitamo našem članu i želimo mu još mnogo uspjeha uz Svijet Kladjenja FORUM!

Ukoliko želite pratiti besplatne tipove profesionalnih kladioničara pridružite nam se na našem FORUMU, gdje svakodnevno postavljamo besplatne tipove. Sve ostale stavke na forumu su također besplatne i svako od vas će imati pristup sa jednostavnom registracijom.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM!

Još jedna velika prednost bet365 kladionice je i ta što daju bonuse dobrodošlice za sve nove članove koji se registriraju na gumb ispod. Možemo slobodno reći da su najbolja kladonica na svijetu u ovom trenutku, a pored toga što nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak, vrlo su pouzdani, kako sa uplatama, tako i sa isplatama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!