NaslovnicaVijestiNa zahtjev Messija, u Barcelonu stiže njegov najbolji prijatelj: Ponudili mu ugovor!

Na zahtjev Messija, u Barcelonu stiže njegov najbolji prijatelj: Ponudili mu ugovor!

Sergio Aguero će na kraju sezone napustiti Manchester City nakon što je postao najbolji strijelac svih vremena sa 257 golova u 384 odigrane utakmice.

Na zahtjev Messija

Reprezentativac Argentine će na kraju sezone postati slobodan igrač, a glavni favoriti za njegovo dovođenje u ovom trenutku je Barcelona. Katalonci su ponudili Agueru dvogodišnji ugovor i žele postići dogovor sa njim što prije, tvrde španjolski mediji.

Dovođenje Aguera je naravno jedan od uvjeta Messija da ostane u Barceloni, a dva sunarodnjaka su također najbolji prijatelji.

Barca nije jedini zainteresirani klub za 33-godišnjeg napadača, jer bi ga u Seriji A voljeli vidjeti Inter i Juventus. Francuski mediji javljaju ako se u borbu za njegov potpis uključio i PSG.

Navodno se spominje i opcija da Aguero ostane živjeti u Manchesteru, ali da samo zamijeni plavi, sa crvenim dresom (Unitedovim).

Sergio je u Manchester Cityju od 2011. godine, a klub ga je Atleticu platio 40 milijuna eura u to vrijeme. On je ove sezone odigrao samo 15 utakmica sa tri postignuta pogotka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!