NaslovnicaVijestiNA ZIMSKOM PRIJELAZNOM ROKU: Juventus će pokušati sve kako bi potpisao zvijezdu...

NA ZIMSKOM PRIJELAZNOM ROKU: Juventus će pokušati sve kako bi potpisao zvijezdu Real Madrida!

Juventus je navodno spreman pokrenuti ponudu za transfer veznjaka Real Madrida Isca kada se prijelazni rok otvori nakon Božića.

NA ZIMSKOM PRIJELAZNOM

Budućnost Španjolca na Santiago Bernabeu tijekom ljeta bila je glavna tema mnogih špekulacija, ali na kraju je odlučio ostati u glavnom gradu Španjolske za sezonu 2019/20.

27-godišnjak se pojavio u prve dvije utakmice za Madrid u La Ligi, prije nego što je isključen iz akcije sa ozljedom koljena neposredno prije međunarodne pauze.

Smatralo se da je Juventus bio zainteresiran za Iscove usluge ranije ove godine, a prema Calciomercatu, spremni su uraditi sve kako bi potpisali veznjaka u zimskom prijelaznom roku.

Daily Mail navodi da Madrid cijeni svog igrača na oko 66 milijuna funti, a Bianconeri žele osigurati njegove usluge nakon užarene potpore legende kluba Andrea Pirla.

Zinedine Zidane je izrazio vjerovanje u Isca otkako se vratio na Bernabeuu, ali konkurencija za mjesta unutar tima su jača nego ikad.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Madrid je na ljetnom prijelaznom roku doveo niz novih pojačanja, uključujući Eden Hazarda, Luku Jovića, Eder Militaoa, Rodryga i Ferlanda Mendyja, što je neke igrače gurnulo još više prema izlaznim vratima prve postave.

Isco je započeo prvu utakmicu u Madridu protiv Celte Vigo, ali tjedan dana kasnije se morao zaodvoljiti mjesto na klupi protiv Real Valladolida.

Juventus već ima dosta opcija na sredini terena, ali Isco ima kreativne kvalitete za dodavanje nove dimenzije postavi Maurizija Sarrija.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!