NaslovnicaVijestiNA ZIMU STIŽE ODLIČNO POJAČANJE: Solskjaer će dobiti igrača koji vrijedi 70...

NA ZIMU STIŽE ODLIČNO POJAČANJE: Solskjaer će dobiti igrača koji vrijedi 70 milijuna funti u pola cijene!

Manchester United navodno vjeuje kako bi mogli dogovoriti ugovor sa Tottenhamom o transferu Christian Eriksena u siječnju.

NA ZIMU STIŽE

Danski internacionlaca je bio jedan od najboljih kreativnih igrača u veznom redu u Eruopi u posljednjih nekoliko sezona i bez sumnje bi bio sjajan dodatak ovoj ekipi Manchester Uniteda.

Eriksen se također bliži kraju svog ugovora u Tottenhamu, što znači da će klub možda biti pod pritiskom da ga proda po sniženoj cijeni u siječnju kako ga ne bi izgubio na ljeto u besplatnom transferu.

Prema pisanju Metroa, to je dovelo do toga da Manchester United bude uvjeren u svoj interes u Eriksena, koji bi mogao koštati duplo manje od tražene cijene od 70 milijuna funti.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Kada bi United mogao dovesti igrača Eriksenova kalibra za samo 35 milijuna funti, to bi bilo sjajno poslovanje i moglo bi imati veliki utjecaj na njihovu ekipu.

No, ovo je još jedna zabrinjavajuća vijest za Spurse, koji su izdržali naporan početak sezone i stvarno bi bili u problemu kada bi izgubili svog najboljeg igrača od rivala iz Engleske.

Manchester United je na ljeto potpisao Daniela Jamesa, Aaron Wan-Bissaku i Harryja Maguirea, ali Metro tvrdi da bi Ole Gunnar Solskjaer trebao potrošiti više nakon teškog početka 2019/20 sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!