NaslovnicaVijestiEvo na koji način je Arsene Wenger bocnuo rivala!

Evo na koji način je Arsene Wenger bocnuo rivala!

Proteklog vikenda Arsenal je izgubio od Manchester Uniteda na Emiratesu rezultatom 3:1, a trener Wenger bocnuo je trener Tottenhama Pochettina.

Wenger bocnuo

Arsenal sada ima 15 bodova zaostatka za prvo plasiranim Manchester Cityem, unatoč svemu Wenger se ne predaje od naslova Premiershipa, te kaže kako on ne odustaje kao Pochettino.

“Nisam vam ja Pochettino, ja sam Arsene Wenger. Bit ću u borbi dok god imamo matematičke šanse, jer ništa drugo nema smisla”, bocnuo je Arsene Wenger Argentinca, iako je prije par dana i sam izjavio kako su šanse da se stigne Manchester City veoma male.

[su_live_koeficijenti]

Protiv Manchester Uniteda Arsenal je imao čak 33 udarca prema golu fantastičnog Davida De Gee, a on je sa oko 15 sjajnih odbrana postao junak Crvenih vragova.

Nakon utakmice Wenger je bio poprilično razočaran zbog izdanja njegove ekipe, ali ipak bio je optimističan.

“Idemo dalje u nove pobjede. Ovaj poraz će probuditi u nama prkos, te naš napraviti još odlučnijima. Moja momčad ima ogroman potencijal i ne možemo se tek tako pomiriti sa ovim porazima”, rekao je Wenger, te nastavio:

“Mi smo sami sebi krivi, jer smo počeli utakmicu veoma loše. I nakon toga imali smo dosta prilika da se vratimo u utakmicu.”

[su_tenis_live_koeficijenti]

“Pokazali smo da imamo veliki kvalitet, ali da imamo i blokadu u glavi što se u ovakvim utakmicama ne smije dešavati.”

“Svaki dan ću se pitati kako nismo zabili više golova, ali definitivnooo na to je uticao De Gea, a on je daleko bio najbolji igrač utakmice.”

Arsenal je trenutno na petoj poziciji i ima 28 bodova u 15 kola, dok Manchester United je na drugoj poziciji sa 35. bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!