NaslovnicaVijesti"Nadmašio" Bolta: Ovo je najbrži sprint u povijesti nogometa!

“Nadmašio” Bolta: Ovo je najbrži sprint u povijesti nogometa!

Na utakmici između PSG-a i Monaca, francuski reprezentativac Kylian Mbappe istrčao je najbrži sprint u povijesti nogometa!

Francuski reprezentativac je protiv bivšeg kluba postigao sva tri gola i tako postao najmlađi igrač u istoriji Ligue 1 koji je upisao hat-trick.

I ne samo to… Francuski reprezentativac je još jednom demonstrirao nevjerovatnu brzinu, a kako prenose tamošnji mediji kod jednog sprinta izmjerena mu je brzina od čak 38 km/h.

Mbappe je u 15. minutu pobjegao obrani gostiju iz Kneževine i pogodio za vođstvo ‘Svetaca’ 1:0.

Ranije je španjolska Marca izračunala da je Neymar u jednoj utakmici u dresu Barcelone trčao brzinom 34,83 km/h, dok je Arjen Robben iz Bayerna trčao brzinom 37 km/h na jednoj utakmici na Svjetskom prvenstvu.

Daily Mail je usporedio brzinu Mbappea sa brzinom višestrukog olimpijskog prvaka na 100 i 200 metara Useinom Boltom i zaključak je neverovatan – napadač PSG je nadmašio prosječnu brzinu legendarnog Jamajčanina iz Berlina 2009. kada je oborio svjetski rekord na 100 metara!

Najbrži čovek u povijesti  je u Berlinu trčao brzinom od 37,58 km/h sa vrhuncem od 44,72 km/h.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!