NaslovnicaVijesti"Naftaška" ulaganja: Rođak vlasnika Manchester Citya kupuje engleskog prvoligaša!

“Naftaška” ulaganja: Rođak vlasnika Manchester Citya kupuje engleskog prvoligaša!

Mnogi engleski mediji izvještavaju da je rođak vlasnika Manchester Cityja, Shaun Mansour bin Zayeda, vrlo blizu preuzimanja kluba iz Premier lige s dugom tradicijom i lojalnom bazom navijača.

U posljednjih nekoliko dana, arapski investitori su ponovno pokazali veliko zanimanje za kultne klubove u Engleskoj. Qatar Sports Investment, vlasnici PSG-a, žele kupiti Leeds United, a danas gotovo sve veće otočke novine javljaju o prodaji Newcastle Uniteda, koji je u rukama engleskog poduzetnika Mikea Ashleyja.

Topnici se pojačavaju: Zimska meta Reala mijenja Aarona Ramseya u Arsenalu!

Sun je jučer objavio vijesti kako se Ashley već dogovorio s novim vlasnicima oko prodaje kluba i to za cifru od 400 milijuna dolara. Kupac je rođak vlasnika Manchester Cityja Shaun Mansour bin Zayed Al Nahyana. Potencijalni kupac Newcastlea je Shake Khaled bin Zayed Al Nehayan, koji također dolazi iz obitelji koji drži Abu Dhabi, čija se imovina prostire u više različitih investicija, a težak je najmanje dvije milijarde eura.

Sun tvrdi da su svi dokumenti već potpisani i poslani na certifikaciju u Premier League, a novi vlasnik Newcastlea se nada da će se akvizicija kluba organizirati u najkraćem mogućem roku, jer se očekuje da se odmah priključi transfer marketu, gdje je Newcastle u potpunosti zakazao posljednjih godina u usporedbi s rivalima iz Premier lige.

 

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!