NaslovnicaVijestiTopnici se pojačavaju: Zimska meta Reala mijenja Aarona Ramseya u Arsenalu!

Topnici se pojačavaju: Zimska meta Reala mijenja Aarona Ramseya u Arsenalu!

Engleski velikan, Arsenal pronašao je igrača s kojim želi zakrpiti prazninu koja će naastati u klubu nakon što se Velšanin Aaron Ramsey preseli u Juventus ovog ljeta.

Fantastični veznjak argentinskog River Platea Exequiel Palacios koji je bio na pragu transfera u Real Madrid i za kojeg su pojedini španjolski mediji pisali kako je već transfer dogovoren te kako će na ljeto potpisati za Real, nalazi se nameti Arsenala. Informacije španskih medija nisu bile točne, budući da je Palacios potpuno nestao sa radara španjolskog kluba, a nakon zamjene na trenerskoj poziciji, transfer u Real je definitivno izvan svih kombinacija.

Real Madrid sa prodajom nogometaša ovo ljeto želi zaraditi 300 miliona eura!

Palaciosu unatoč tome smiješi prelazak u vrste  još jednog europskog diva, javlja argentinski radio Continental. Palacios, je vcrlo blizu potpisa za Arsenal, gdje se očekuje da će nadomjestiti prazninu koji će nastati s odlaskom Aarona Ramseyja u Juventus.

Njegov transfer u Arsenal neće biti skup, jer Palacios ima klauzulu o otkupu ugovora od 20 milijuna dolara, što neće biti veliki problem londonski klub. Agent fudbalera Renato Corsi potvrdio je u razgovoru s pomenutom radiostanicom da je Palacios na putu za Europu, a još jednu ponudu je također dobio iz njemačke Bundeslige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!