NaslovnicaVijestiReal Madrid sa prodajom nogometaša ovo ljeto želi zaraditi 300 miliona eura!

Real Madrid sa prodajom nogometaša ovo ljeto želi zaraditi 300 miliona eura!

Real Madrid je spreman potrošiti do pola milijarde eura tijekom ljeta za obnovu tima, ali isključivo pod pretpostavkom da će zaraditi više od polovice tog iznosa prodajom igrača na koje više ne računaju.

ZIDANE PRONAŠAO ZAMJENU

Real Madrid planira obnovu tima tokom ljeta, za koju se očekuje da će uložiti najmanje 400 milijuna eura, prema prognozama španjolskih medija, no sasvim je moguće da će konačni račun za kupovinu premašiti nevjerojatnih pola milijarde eura. Gotovo 100 milijuna eura već je potrošeno na Brazilce Rodrigueza i Edera Militoa, a također se očekuje da će klub uskoro potvrditi dolazak Edena Hazarda, za kojeg se očekuje da će platiti između 100 i 120 milijuna eura.

NAKON ŠTO IH JE GUARDIOLA ODBIO TRI PUTA: Juventus potpisao trogodišnji ugovor sa novim menadžerom!

Marca također izvješćuje da bi u Madridu trebali zaraditi 300 milijuna eura prodajom igrača, što bi pokrilo većinu novih kupnji i učinilo bi neto ulog u nove igrače za Real prilično prihvatljivim.

Isco, Bale i James će napustiti klub a za ta tri igrača Real očekuje barem 200 milijuna eura, dok se preostalih 100 očekuje da će zaraditi prodajom igrača koji imaju slabu minutažu u Madridu. Oko 30 milijuna bi trebali dobiti za Mateo Kovačića, koji će najvjerojatnije ostati u Chelseaju, dok su na transfer listi Keylor Navas, Manuel Llorente, Dani Ceballos, Lucas Vazquez, Mariano Diaz, Raul de Tomas, Borja Mayoral i Theo Hernandez.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!