NaslovnicaVijestiNAKON ŠTO IH JE GUARDIOLA ODBIO TRI PUTA: Juventus potpisao trogodišnji ugovor...

NAKON ŠTO IH JE GUARDIOLA ODBIO TRI PUTA: Juventus potpisao trogodišnji ugovor sa novim menadžerom!

Maurizio Sarri je bio čovjek na rubu odlaska iz Chelsea većinu svog vremena u klubu. Talijanski menadžer se preselio na Stamford Bridge prošlog ljeta usred visokih očekivanja nakon što je njegov ‘Sarri-ball’ bio tako uspješan u Napoliju.

GUARDIOLA ODBIO

Ali njegov stil igre nije točno shvaćen u Premier ligi.

Chelsea je završio na trećem mjestu, daleko od Manchester Cityja i Liverpoola, ali su se u posljednjih nekoliko tjedana u spjeli uvući u prva četiri mjesta, kada su ekipe oko njih igrale još gore.

Plavci su također stigli u dva finala kupa – prvi je Liga kup u veljači, zatim i finale Europske lige koje se igra u srijedu ovog tjedna protiv Arsenala.

Oni su protiv svojih gradskih rivala blagi favoriti sa koeficijentom od 2.45, dok je Arsenal autsajder sa 3.10. Koeficijent u najboljoj online kladionici na remi ova dva tima iznosi 3.40.

920133150_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.e935970bed9119a56c679523cbfc7670.png

Sarrijeva prva sezona bila je daleko od katastrofalne, ali još uvijek većinu 2019. godine je hodao po staklu.

Gubljenje bodova, uključujući teške poraze od Cityja i Bournemoutha, navijače Chelseaja su brzo okrenuli protiv svog trenera.

Postoji osjećaj da u timu nedostaje napadačke kvalitete pod talijanskim taktičarom, tako da su mnogi navijači glasno govorili svoje želje.

Tancredi Palmeri, dopisnik BeIN Sportsa i CNN-a, napisao je da je Sarrijev prelazak u Juventus već gotova stvar.

“Gotovo! Juventus i Sarri su se dogovorili: Maurizio Sarri novi je menadžer Juventusa”, napisao je za SNAI Sportnews.

“Dogovor je postignut proteklih dana i trebao bi vezati Binaconere i Sarrija za sljedeće tri godine, na neto plaću od 7 milijuna eura.”

“Ugovor će biti službeno potpisan čim Sarri bude pušten iz ugovora sa Chelseajem s poštovanjem, prije idućeg četvrtka neće doći do objave.”

Palmeri također piše da je Sarrijev dogovor postignut nakon što je šef Manchester Cityja Pep Guardiola tri puta odbio Juventusa.

“Možemo otkriti da je Juventus pokušao ponovo, po treći put, da iskuša Guardiolu. Prvi pokušaj je bio u ožujku nakon utakmice protiv Atletica.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!