NaslovnicaVijestiNagelsmann: Neuer neće braniti za Bayern, ali to nije moj posao

Nagelsmann: Neuer neće braniti za Bayern, ali to nije moj posao

Manuel Neuer je na treningu njemačke reprezentacije istegnuo aduktor lijeve noge. Vratar Bayerna odmah se uputio natrag u Munchen na liječničke preglede.

Njemački izbornik Julian Nagelsmann izjavio je: “Neuer neće moći braniti na prijateljskim susretima protiv Francuske i Nizozemske, a postoji mogućnost da propusti i Bayernov susret s Dortmundom. Ali to nije moj posao. Situacija je jako frustrirajuća.”

Neuer je ove sezone zabilježio 24 nastupa za Bayern s 28 primljenih golova, uspijevajući u devet utakmica sačuvati svoju mrežu netaknutom. Za njemačku reprezentaciju nastupio je 117 puta, s kojom je 2014. godine osvojio Svjetsko prvenstvo. Iako ga u posljednje vrijeme prate ozljede, Nagelsmann ga i dalje smatra prvim izborom za vratara reprezentacije, ispred vratara Barcelone Marca-Andrea Ter Stegena.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!