NaslovnicaVijestiNagelsmann pronašao novi klub

Nagelsmann pronašao novi klub

Tottenham je objavio da je 53-godišnji Antonio Conte dobio otkaz, a da će njegov dosadašnji pomoćnik Cristian Stellini preuzeti funkciju glavnog trenera do kraja sezone. Međutim, prije nego što je službeno napustio klub, mediji su pisali kako bi Julian Nagelsmann mogao doći na njegovo mjesto.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema navodima Sky Sportsa, predsjednik Tottenhama je želio angažirati Juliana Nagelsmanna 2019. godine nakon otkaza Mauricia Pochettina, kao i 2021. nakon odlaska Josea Mourinha. Mladi njemački trener je navodno zainteresiran za posao, no planira se prvo odmoriti i razmisliti o svojoj karijeri.

Sky izvještava da se predsjednik Tottenhama, Daniel Levy, divi radu trenera Marca Silve, Roberta De Zerbija, Sergija Conceicaua i Thomasa Franka, dok se kao potencijalni nasljednik Antonija Contea spominje bivši kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany, sada trener drugoligaša Burnleyja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!