NaslovnicaVijestiNagelsmann šokirao. Jedan od ključnih igrača Njemačke ne ide na Europsko prvenstvo.

Nagelsmann šokirao. Jedan od ključnih igrača Njemačke ne ide na Europsko prvenstvo.

Mats Hummels (35) dominira ove sezone za Borussiju Dortmund, ključno pridonoseći njihovom putu do finala Lige prvaka protiv Reala. Iskusni branič je odigrao ključnu ulogu u pobjedi protiv PSG-a, a tijekom sezone je postigao četiri gola i pružio jednu asistenciju u 38 nastupa, s ukupno 2752 minute na terenu.

Iako je u odličnoj formi, Mats Hummels neće biti u sastavu Njemačke na nadolazećem Europskom prvenstvu. Mjesec dana prije početka turnira, Fabrizio Romano izvještava da je izbornik Julian Nagelsmann odlučio preskočiti svjetskog prvaka iz 2014.

Umjesto Hummelsa, na popisu je Eintrachtov Robin Koch. Hummels ima 78 nastupa i pet golova za Elf, a posljednji put je zaigrao 21. studenog 2023. u porazu od 2:0 protiv Austrije u prijateljskoj utakmici. Njemačka će otvoriti Euro protiv Škotske 14. lipnja, u skupini su još Švicarska i Mađarska.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!