NaslovnicaVijestiIspovijest Radje Nainggolana: Conte me je žestoko povrijedio

Ispovijest Radje Nainggolana: Conte me je žestoko povrijedio

Radja Nainggolan, nogometaš Intera na posudbi u Cagliariju, otvorio je dušu o njegovom odnosu sa trenerom Nerazzurra Antonijom Conteom, koji ga je označio kao glavnog krivca, iako je naterenu proveo samo osam minuta.

“U Interu sam imao sjajnog trenera, ali me povrijedio kada mi je dao samo osam minuta i nakon susreta me optužio da sam kriv za sve. Šta sam mogao uraditi za osam minuta? Nisam želio raspravu, a neću ni sada. Bilo je što je bilo, sada je to iza nas”, rekao je Nainggolan.

Na pitanje da prokomentariše odnos u Interu, rekao je da nije napravio nijednu grešku.

“Zdrav sam, nisam propustio nijedan trening, nikada nisam zakasnio ni minutu…”, rekao je belgijski nogometaš.

Nainggolan je za Inter odigrao 41 utakmicu, u kojima je postigao 7 golova i upisao 3 asistencije, a u karijeri je igrao još za Piacenzu, Cagliari i Romu. Za reprezentaciju Belgije nastupao je od 2009. do 2018. godine, a dres “Crvenih vragova” nosio je 20 puta, postigavši 6 pogodaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!