NaslovnicaVijestiNAJAVA: Manchesterski derbi

NAJAVA: Manchesterski derbi

mourinho guardiola

Danas je na rasporedu jedan od najjačih derbija na svijetu. Gradski derbi između Manchester Uniteda i Manchester Cityja. Najskuplji derbi na svijetu. Derbi Josea Mourinha i Pepa Guardiole. Što nam donosi derbi od milijardu eura na ‘Teatru snova’. Prvoplasirana momčad Premier lige – Manchester City ima 43 boda nakon 15 odigranih utakmica, odnosno 14 pobjeda i jedna neriješena utakmica, a drugoplasirana momčad – Manchester United ima 35 bodova nakon 15 odigranih utakmica, odnosno 11 pobjeda, 2 remija te 2 poraza.

Konačno je na red došao Manchesterski derbi, derbi koji bi mogao odlučivati o situaciji u Premier ligi jer s obzirom da je Chelsea jučer poražen od West Hama, a ukoliko još i City danas porazi Uniteda situacija bi bila takva da bi City bio na čelu sa ukupno 46 bodova, a United drugi s 35 bodova. Je li uopće moguće da City koji igra ponajbolji nogomet u Europi ispusti 11 bodova prednosti?

Kladionice kažu kako je favorit Manchester City iako igra u gostima kod svog gradskog rivala. Primjerice Bet365 kaže kako je koeficijent na pobjedu Cityja 2.25 (te pada), na remi 3.50 (i raste), a na pobjedu ‘Crvenih vragova’ 3.40 (i raste).

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Potencijalni sastavi

Pep Guardiola ne može računati na svog lijevog bočnog od 58 milijuna eura – Benjamina Mendyja te glavnog stopera ove sezone Johna Stonesa, mladog Engleza koji je plaćen 55 milijuna eura.

Potencijalnih XI City: Ederson – Delph, Otamendi, Kompany, Walker – Silva, Fernandinho, De Bruyne – Sane, Aguero, Sterling

Trener domaće momčadi ne može računati na svoje najjače pojačanje i glavnog igrača Paula Pogbu koji zbog crvenog kartona, ali ne može računati ni na Carricka i Bailyja.

Potencijalnih XI United: De Gea – Valencia, Smalling, Rojo, Young – Matić, Fellaini, Herrera – Rashford, Martial, Lukaku

Međusobni omjer

U zadnjih šest utakmica tri je utakmice dobio Manchester United, dvije su utakmice završile bez pobjednika, a samo jednu od zadnjih šest utakmica dobila momčad s Etihada. Zanimljivo je kako je United zadnji put u okviru Premier lige na svom stadionu poražen upravo od Cityja.

City u utakmicu ulazi nakon poraza od Shakhtara u “nebitnoj” utakmici te nakon ligaške pobjede protiv West Hama gdje je pobjeda došla u zadnjim minutama golom Davida Silve.

United u derbi ulazi nakon pobjede u Ligi prvaka protiv CSKA Moskve, ali i ligaške pobjede protiv Arsenala na Emiratesu gdje su ‘Crveni vragovi’ slavili rezultatom 1-3 gdje je Pogba dobio crveni karton zbog kojeg danas ne može igrati protiv gradskih rivala. Također, na toj utakmici golman Uniteda – David de Gea srušio je rekord po broju obrana u jednoj utakmici što dovoljno govori o utakmici Arsenal – United.

[su_live_koeficijenti_v2]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!