NaslovnicaVijestiNAJAVA ODLASKA? Pogledajte što je učinio Aubameyang na svom službenom instagram profilu!

NAJAVA ODLASKA? Pogledajte što je učinio Aubameyang na svom službenom instagram profilu!

Jedna od najvećih zvijezda Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang zabrinuo je sve navijače londonskog kluba aktivnošču na svom službenom instagram profilu, te mnogi smatraju kako bi ovog ljeta mogao napustiti Premier ligu.

Aubameyang napušta Arsenal

Gabonski napadač se već nekoliko tjedana povezuje sa odlaskom sa Emiratesa, nakon što je navodno dobio ponudu od čak 300,000 funti tjedno od strane kluba iz kineske Superlige, dok interes za njega pokazuje i rival iz Premier lige Manchester United.

Međutim, uprava Arsenala je poslala jasnu poruku svim igračima kako više neće dozvoliti da im isteknu ugovori, nakon što je klub besplatno napustio Aaron Ramsey, prešavši u redove Juventusa. Aubameyang, koji ima još dvije godine ugovora sa ‘Topnicima’, tako bi mogao biti prodan ovog ljeta ukoliko ne produži svoj ugovor.

Mnogi navijači su nezadovoljni odlukama uprave u posljednjih nekoliko sezona, a ovaj put ih zabrinjava transfer budžet od samo 50 miliona eura za ovaj ljetni prelazni rok. Aubameyang po svemu sudeći dijeli isto mišljenje, a najveći dokaz da bi mogao otići je lajkovanje objave na instagram profilu Arsenal Fan TV-a, u kojoj trenera Unaija Emeryja nazivaju marionetom, koja nema nikakvog utjecaja na ono što se dešava u klubu. Pored toga, i sam je postavio nekoliko zbunjujućih storyja, kojima vjerovatno najavljuje svoj odlazak.

 

View this post on Instagram

 

@GoonerClaude believes Emery has no real power at #Arsenal and calls the manager a puppet!

A post shared by AFTV (@aftvmedia) on

Arsenal još uvijek nije doveo niti jedno pojačanje od početka prelaznog roka, iako klub napušta nekoliko zvijezda. Ipak, neće ih biti lako sve zamijeniti, s obzirom da ponovo nisu uspjeli izboriti Ligu prvaka, a nema sumnje kako bi odlazak i Aubameyanga bio veliki udarac za njih.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!