NaslovnicaNajave utakmicaNAJAVA VIKENDA: Liverpool dočekuje Plavce na Anfieldu, dok se na San Siru...

NAJAVA VIKENDA: Liverpool dočekuje Plavce na Anfieldu, dok se na San Siru vodi velika borba za Ligu prvaka!

Najava vikenda i ovog tjedna na Svijet Kladjenja portalu. Ovaj vikend nije bogat velikim brojem derbija, međutim, jedan se igra u nedelju u Engelskoj, gdje će Chelsea putovati na Anfield. To je najzanimljiviji susret ovog vikenda, uz onaj koji se igra na San Siru u Seriji A između Milana i Lazija.

NAJAVA VIKENDA

Sve ostale utakmice smo izdvojili jer su bodovi prijeko potrebni određenim ekipama, stoga ostanite uz nas i informišite se u nastavku.

SUBOTA

Tottenham – Huddersfield (13:30) bet365

Tottenham ima vrlo dobar tjedan. Prvo su pobijedili Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka, nakon otvaranja novog stadiona. A sada igraju protiv najgore momčadi u ligi, dok Chelsea, jedno mjesto iznad njih na tabeli, igra protiv Liverpoola ovog vikenda.

Huddersfield je već ispao iz Premier lige i mirno čeka svoj start u Championshipu sljedeće sezone. Igrači su očito demotivirani i ne mogu čekati kraj formalnosti. Povrh toga, ovaj su vikend u gostima protiv vrlo dobrih Spursa. Koeficijent na pobjedu Tottenhama u ovom susretu iznosi 1.22.

Huddersfield je sa pravom najgora momčad u ligi. Oni su već ispali iz konkurencije i nemaju uvolje da se besciljno bore. Osvojili su samo 14 bodova u 33 utakmice do sada. Tim je također postigao najmanje golova od svih momčadi u natjecanju i do sada su izgubili 25 utakmica u Premier ligi. U gostima su dobili samo jednu utakmicu, dok je Tottenham favorit za top četiri momčadi i koeficijent da će završiti u top četiri iznosi 1.40 na bet365 kladionici.

Razlika u kvaliteti ova dva tima je očigledna, dok se očekuje dominacija domaćina. Uz tu dominaciju očekujemo i to da će domaćin stići prvi do tri kornera, što su uradili u 18 od 32 utakmice do sada. Kombinacija pobjede i utrke do tri kornera se može odigrati samo u bet365 kladionici koja nam daje ukupni koeficijent od 1.49.

UPLATI!

Manchester United – West Ham (18:30) bet365

Iako gotovanje West Hama na Old Traffordu nije neki zastrašujući zadatak, međutim vrijeme u kojem se ova utakmicama odigrava dodaje potpuno drugu dimenziju. United ima utakmicu u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Barcelone, gdje su u prvoj utakmici izgubili sa 0-1 na ovom stadionu. Crveni đavoli također ganjaju top četiri mjesta u Premier ligi i ukoliko to ne uspiju, njihova sezona će biti katastrofa.

MANCHESTER UNITED U VELIKIM

West Ham se muči u gostima i rijetko će dobiti ovakvu priliku da bi nadoknadili tu situaciju protiv ekipe kao što je United. Manhester United ima mnogo toga na tanjuru u ovom trenutku i ne može koncentrirati sve svoje napore na ovu utakmicu. Ako gosti budu znali iskoristiti tu činjenicu, mogli bi dobro proći u ovom susretu.

Ako je ikada postojala potreba da Paul Pogba i njegovi suigrače završe utakmicu što je brže moguće – to je ove subote. Jednostavno se ne mogu previše upustiti u ovu utakmicu i riskirati svoj obračun protiv španjolskih prvaka. Pritisak je ogroman.

Ali, nitko ne treba podučavati Crvene đavole kako da se nose sa pritiskom, baš kao što ne možete naučiti ribu da pliuva. Oni žive za te trenutke. Štoviše, Ole Gunnar Solskjaer je ubrizgao Manchestera u krvne žile svojih mladih igrača. Inspiraciju će izvući iz činjenice da su zabilježili 16 od posljednjih 19 pobjeda u međusobnim odnosima sa West Hamom, dok je posljednjih 10 bilo na ovom stadionu. Također, uzmite u obzir da je West Ham posljednji put pobijedio na Old Traffordu 2007. godine, a prije toga 2001. Važno je napomenuti da je West Ham izgubio sedam od posljendjih osam gostujućih utakmica, a budući da su sigurni od ispadanja, nemaju neku ogromnu želju da se bore za tri boda. Očekujemo dominaciju Crvenih đavola od prve minute, dok to potvrđuje i koeficijent od 1.40 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

UPLATI!

Milan – Lazio (20:30) bet365

Ovo je bila zaista nepredvidljiva borba Milana i Lazija do sada ove sezone. Domaćini su imali dobru poziciju u borbi za prva četiri mjesta i mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone, ali stvari su se brzo mijenjale u posljednjih nekoliko tjedana.

Rossoneri i dalje drže četvrto mjesto, ali sada imaju isto bodova kao i Atalanta i samo jedan bod više od Rome koja se nalazi na šestoj poziciji. Lazio je tri boda niže na sedmoj, ali ima utakmicu manje od pomenutih timova. To znači da će subotnji derbi kola na San Siru donijeti mnogo toga, jer će pobjednička ekipa zaraditi ogromno samopouzdanje uoči posljendjih šest utakmica ove sezone.

Ekipa Gennara Gattusa imala je prilično zahtjevan raspored u posljednjih nekoliko tjedana. Izgubili su tri i remizirali jednu od posljednje četiri utakmice u ligi, ali moramo reći da su u tom procesu igrali protiv Intera, Sampdorije, Udinesea i Juventusa. Lazio je, s druge strane, u posljednje vrijeme ostvario mnogo bolje nastupe protiv jačih momčadi. Oni su pobijedili Intera sa 0-1 u gostima, prije nego što su izgubili od SPAL-a sa istim rezultatom. Prošlog vikenda je ekipa Inzaghija odigrala remi od 2-2 protiv Sassuoloa na domaćem terenu.

U ovoj utakmici je Milan blagi favorit sa koeficijentom 2.60, međutim, najbolja opcija bi bila oklada na više kartona. Bet365 kladionica nam daje granicu od 5.5 kartona u ovoj utakmici, a to nam se čini prilično dobrom granicom, s obzirom da će se voditi velika borba za top četiri mjesta, što će eventualno donijeti mnogo varnica na terenu, zavisno od rezultata.

Ovoj okladi potpomaže i činjenica da će ovu utakmicu suditi Gianluca Rocchi, koji ima prosjek kartona od 5.25 po utakmici, dok očekujemo da će se taj prosjek povećati, pogotovo jer se igra jedan derbi u kojem će se voditi bitka za bodove, jer se oba tima bore za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Rocchi zna pokazati mnogo kartona po utakmici što možete vidjeti na statistici iznad. Koeficijent koji nam daje bet365 kladionica na više od 5.5 kartona u ovoj utakmici iznosi 2.10 i ima stvarnu vrijednost.

UPLATI KARTONE!

NEDELJA

Valladolid – Getafe (12:00) bet365

Timovi sa potpuno različitim ambicijama će igrati jedna protiv druge. Domaćin očajnički želi okončati svoj niz od dva poraza zaredom i pokušati osvojiti bodove spasenja, ali će se suočiti sa teškim trenucima protiv najugodnijeg iznenađenja cijele sezone u vrhuncu španjolskog nogometa.

Valladoli se mučio za kreativnost u napadu u posljednja dva tjedna. Izgubili su sa 1-0 protiv Leganesa i 0-2 kod kuće protiv Seville u posljednja dva kola. Momčad na čelu sa Sergiom Gonzalezom se sada nalazi na rubu zone ispadanja, gdje imaju isto bodova kao i 18-plasirani Villarreal. Sa samo sedam utakmica do kraja sezone, ne moramo čak ni spominjati koliko je važna ova utakmica protiv Getafea za Valladolid.

Getafe je zadržao četvrto mjesto u ligi zahvaljujući super važnoj pobjedi od 1-0 protiv Atheltic Bilbaoa kod kuće prošlog vikenda. Prekinuli su seriju od tri utakmice bez pobjede i to im je poslužilo kao ogroman poticaj u samopouzdanju u posljednjem dijelu sezone. Obje momčadi u posljednje vrijeme teško postižu golove. Gosti su postigli samo jedan u posljednje četiri utakmice u ligi, dok Valladolid nije uspio pronaći mrežu u posljednje dvije utakmice. Samo jedan od posljednjih sedam međusobnih susreta ova dva tima imao je tri ili više golova postignutih, zbog čega vjerujemo da će na ovoj utakmici biti manje od 2.5 gola, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent od 1.44.

UPLATI!

Crystal Palace – Manchester City (15:05) bet365

Manchester City je u utorak navečer izgubio sa 1-0 od Spursa u četvrtfinalu Lige prvaka, a oni će drugu utakmicu igrati u srijedu, samo par dana poslije ove vrlo važne utakmice protiv Crystal Palacea.

Vodeći prvaci su još uvijek na drugoj poziciji, sa utakmicom manje i dva boda manje od Liverpoola, tako da to znači da oni drže ključeve trofeja u svojim rukama. Ipak, Pep Guardiola će vjerojatno biti bez svog glavnog napadača Sergia Aguera koji se ozlijedio u spomenutom porazu u Ligi prvaka protiv Tottenhama. Gabriel Jesus će vjerojatno biti u početnoj postavi, dok bi Leroy Sane i Kevin De Bruyne također trebali biti u igri od prve minute, jer su ušli sa klupe i igrali nekoliko minuta protiv Tottenhama u utorak navečer.

Ekipa Royja Hodgsona još uvijek nije osigrala Premier ligu, međutim, oni su sa pobjedom protiv Newcastlea u gostima pobjegli 11 bodova od crvene zone. Uglavnom igraju vruće-hladno tijekom cijele sezone i svakako mogu izazvati nevolje bilo kojem protivniku u ovom natjecanju ako budu imali dobar dan.

Manchester City je ovdje očigledni favorit za pobjedu sa koeficijentom koji nema neku veliku vrijednost, a iznosi 1.30. Međutim, s obzirom da nam bet365 kladionica dozvoljava kombinaciju kornera sa okladom na pobjedu, vjerujemo da bi Manchester City mogao stići prvi do tri kornera. Naime, Građani su ove sezone po toj statistici najbolji klub u Engleskoj, a prvi do tri kornera su stigli u 29 od 32 utakmice do sada. Ukupni koeficijent koji nam daje bet365 kladionica na ovu kombinaciju iznosi 1.62.

UPLATI!

Liverpool – Chelsea (17:30) bet365

Liverpool će biti domaćin Chelseaju u nevjerojatanom duelu u nedelju popodne na Anfieldu. Domaćini su nekako uspjeli ostvariti pobjedu od 3-1 nad Southamptonom unatoč tome što su primili prvi gol u toj utakmici na St. Marryju. Oni su u utorak navečer pobijedili Porta sa 2-0 kod kuće u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka i općenito će u ovaj susretu ući sa velikim samopouzdanjem.

Ekipa Jurgen Kloppa će u ovo kolo ući sa dva boda više od Manchester Cityja koji ima utakmicu manje. Redsi si ne mogu priuštiti više propusta i ovaj susret protiv Chelseaje bi trebao biti najteži od posljednjih šest utakmica koje su ostale do kraja sezone.

Međutim, gosti će također u ovu utakmicu ući sa dobrim raspoloženjem nakon što su pobijedili West Hama sa 2-0 u ponedjeljak navečer na Stamford Bridge, a zatim i u četvrtak 0-1 protiv Slavije Prag u Europskoj ligi. Eden Hazard je bio glavna superzvijezda u toj pobjedi protiv gradskih rivala West Hama u ponedjeljak, gdje je postigao dva gola, a koeficijent da će ponovo postići protiv Liverpoola iznosi 3.20 i ima stvarnu vrijednost.

Redsi su pobijedili šest uzastopnih utakmica na svim natjecanjima, ali su primili barem po gol u pet od ovih šest utakmica. Također nisu uspjeli zadržati niti jednu utakmicu bez primljenog gola u posljednjih 19 protiv Chelseaja. Znajući da je Chelsea inspirisan sa Eden Hazardom koji vodi napadačku liniju, čini nam se da je oklada na to da će oba tima dati gol u ovoj utakmici jedna od boljih opcija, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent od 1.80.

UPLATI!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!