NaslovnicaVijestiNajavljen susret Messija i Ronalda: Napokon poznat datum utakmice koju svi željno...

Najavljen susret Messija i Ronalda: Napokon poznat datum utakmice koju svi željno iščekuju

Inter Miami danas je službeno potvrdio da će 1. veljače odigrati prijateljski susret protiv Al-Nassra u Saudijskoj Arabiji. Ova utakmica mogla bi biti posljednji susret dviju svjetskih nogometnih zvijezda, Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Iako su proteklih dana postojale spekulacije oko datuma, američki klub je potvrdio da će se susret održati 1. veljače u Riyadu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Lionel Messi, osvajač osam Zlatnih lopti, i Cristiano Ronaldo, osvajač pet Zlatnih lopti, dosad su se susreli 37 puta na terenu. Većina njihovih duela, čak 30 utakmica, odigrala se u Španjolskoj dok su nosili dresove Barcelone i Real Madrida.

Najavljena posljednja utakmica između dvojice igrača, koji se smatraju najboljim nogometašima svih vremena, trebala bi postati najgledanija utakmica u proteklom desetljeću.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!