NaslovnicaVijestiNajavljeno 'suđenje stoljeća' u svijetu nogometa: Manchester City suočava se s 115...

Najavljeno ‘suđenje stoljeća’ u svijetu nogometa: Manchester City suočava se s 115 točaka optužnice pred sudom

Engleski i europski prvak Manchester City, je dogovorio termin za ono što su britanski mediji nazvali “suđenje stoljeća” u svijetu nogometa. City će se suočiti sa sudom zbog prekršaja u vezi s 115 pravila financijskog fair-playa. Optužbe su podignute u veljači, a nakon kontinuiranih pregovora između pravnih zastupnika Manchester Cityja i čelnika Premier lige, određen je datum suđenja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvješćima britanskih medija, suđenje će započeti na početku sljedeće sezone, odnosno u jesen 2024. godine. Točan datum početka suđenja ostaje tajan.
Trenutni europski prvak je optužen za kršenje 115 pravila od sezone 2009/2010, kada je započeo impresivan napredak kluba koji je postao vodeća snaga u engleskom nogometu i Europi.

U slučaju da bude proglašen krivim za navedene prekršaje, City bi mogao biti kažnjen oduzimanjem bodova, a u ekstremnijem scenariju čak i izbacivanjem iz lige ili gubitkom nekih osvojenih trofeja, iako je to manje vjerojatno.

Menadžer Pep Guardiola je prije nekoliko dana na konferenciji za novinare rekao da će vjerojatno voditi Manchester City čak i ako ispadne u treći rang natjecanja.

Prije dva tjedna Premier liga je oštro kaznila Everton i oduzela mu 10 bodova zbog kršenja financijskog fair-playa. Navijači ovog kluba bili su bijesni zbog izostanka kazne za City, koji troši znatno više novca od Evertona.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!