NaslovnicaVijestiNajbizarnija oklada koju je navijač odigrao u prošlogodišnjem finalu Lige prvaka!

Najbizarnija oklada koju je navijač odigrao u prošlogodišnjem finalu Lige prvaka!

Nogometni navijač stavio je okladu od 25 funti kako NEĆE biti penala u prvoj minuti prošlogodišnjeg finala Lige prvaka, a sada je to i dalje jedna od najčudnijih oklada koju smo ikada vidjeli.

Iz nepoznatih razloga, kladioničar je mislio da ne postoji način da se dodijeli penal u uvodnim minutama utakmice i stavio je 25 funti sa bahatim koeficijentom od 1/1000.

Jedva je imao smisla stavljati ulog, jer povrat nikada neće biti velik.

Ali tada, na njegovu ljutnju, Liverpool je dosudio penal doslovno nakon 20 sekundi kada je Sadio Mane pogodio Moussa Sissoka u ruku.

Sudac Damir Skomina je otišao pregledati VAR, ali ostao je uz svoju odluku, dopuštajući Mo Salahu da postigne gol u ranim fazama utakmice.

To je značilo da je navijač izgubio okladu, što je postalo viralno.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!