NaslovnicaVijestiNajbogatiji čovjek u Africi tvrdi da će kupiti Arsenal

Najbogatiji čovjek u Africi tvrdi da će kupiti Arsenal

Arsenal bi trebao biti predmet ponude za kupovinu od strane najbogatijeg čovjeka u Africi negdje sljedeće godine, nakon što je Aliko Dangote otkrio da su se njegovi planovi promijenili i da želi kupiti Arsenal sljedeće godine, umjesto ove.

Najbogatiji čovjek

62-godišnjak Dangote je 96. najbogatiji čovjek na svijetu prema Bloombergovom Bilionaire Indexu, što ga je učinilo Afričkim brojem jedan na ovoj listi i on sada želi kupiti klub iz Premier lige.

No, Nigerijac još uvijek neće praviti ponudu. U razgovoru za Bloomberg, Dangote je otkrio svoje planove: “To je tim koji bih želio kupiti neki dan, ali ono što još uvijek tvrdim je da imamo projekte vrijedne 20 milijardi dolara i na to se zapravo moram koncentrirati”, rekao je za emisiju David Rubenstein.

“Pokušavam dovršiti izgradnju tvrtke, a onda nakon što završimo, možda ćemo neko vrijeme 2021. moći kupiti Arsenal.”

“Ne kupujem Arsenal trenutno, kupujem Arsenal kad završim sve te projekte, jer pokušavam odvesti tvrtku na sljedeću razinu.”

No, prije nego što se navijači Topnika počnu uzbuđivati ​​zbog novog vlasnika, čija vrijednost vrijedi 14,1 milijardi dolara, trebali bi imati na umu da to nije prvi put da je tvrdio da će ih kupiti.

Zapravo je u srpnju 2018. tvrdio da će klub kupiti 2020. godine rekavši: “Ići ćemo za Arsenalom od 2020. … čak i ako netko kupi, mi ćemo i dalje ići za njim.”

Prema Mirroru to je peti put od svega što tvrdi da će ubuduće kupiti klub, a tvrdnja je u 2010. bila najstarija izjava.

Trenutni vlasnik Stan Kroenke posljednjih je godina naišao na obilje kritika s tvrdnjama da klub samo brine o zaradi, a ne da osvaja trofeje.

David Luiz, Kieran Tierney, William Saliba, Nicolas Pepe i Gabriel Martinelli potpisali su tijekom ljeta, dok je Dani Ceballos bio posuđen iz Real Madrida.

Pojačanja se do sada nisu isplatila, iako je Pepe posljednjih tjedana počeo pokazivati ​​bolju formu, ali fanovi su ostali nesretni zbog vlasništva.

Ekipa Mikela Artete ponovno je ispustila bodove tijekom vikenda, kada je Crystal Palace postigao gol i zaradio remi protiv Topnika, drugi put ove sezone.

Remi ostavlja sjevernu londonsku ekipu na 10. mjestu Premier lige, 11 bodova izvan najbolje četiri.

Izgleda da bi to mogli učiniti s nekim novim vlasnicima, možda će morati pričekati neko vrijeme.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!