NaslovnicaVijestiNajbogatiji klub na svijetu dovodi Neymara!

Najbogatiji klub na svijetu dovodi Neymara!

Prema navodima nogometnih portala i medija, Neymar bi ovog ljeta mogao napraviti senzacionalan transfer u engleskom prvenstvu. Brazilski napadač sve se češće spominje u kontekstu odlaska iz PSG i mogao bi nakon španjolske i francuske lige zaigrati u Premier ligi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Newcastle, klub koji je u vlasništvu investicijskog fonda iz Saudijske Arabije na čijem je čelu princ Mohammed Bin Salman, povezuje se s mogućim dolaskom Neymara. Ovo bi bio još jedan veliki transfer za najbogatiji klub na svijetu, koji se ranije povezivao s Cristianom Ronaldom.

Iako se smatralo da Cristiano Ronaldo ne bi odmah i savršeno odgovarao momčadi koja trenutno zauzima treće mjesto u Premier ligi, situacija bi s Neymarom mogla biti drugačija. Brazilac je pod ugovorom s PSG-om još sljedeće dvije sezone, a procjenjuje se da vrijedi 70 milijuna eura prema Transfermarktu. Također, igračka plaća mu je oko 44.1 milijun eura godišnje.

Nakon što je PSG doveo Neymara iz Barcelone za rekordnih 222 milijuna eura 2017. godine, on je odigrao 173 utakmice za klub, postigao 118 golova i ostvario 77 asistencija. Međutim, navijači su nezadovoljni njegovim igrama i često ga kritiziraju, nazivajući ga plaćenikom i tražeći njegov odlazak. Slična situacija se navodno događa i s Messijem i Verrattijem, za koje se također govori da su na odlasku iz kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!