NaslovnicaVijestiNajbolji igrači koji bi mogli napustiti svoj klub u besplatnom transferu

Najbolji igrači koji bi mogli napustiti svoj klub u besplatnom transferu

Europska nogometna sezona je pri kraju, a finale Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida se igra ovaj vikend.

Prema svemu sudeći, čeka nas nekoliko burnih mjeseci punih transfernih saga i preokreta prije nego što se igrači vrate u novu sezonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, neki igrači se možda neće vratiti u svoje klubove u kolovozu, a mnogim vrhunskim nogometnim zvijezdama istječu ugovori u narednim mjesecima.

Osvrnuli smo se na neke od najboljih svjetskih igrača čiji će sadašnji klubovi morati razmotriti mogućnost ponovnog potpisivanja novog ugovora u nadolazećim mjesecima ili riskirati da izgube svoje zvijezde besplatno.

Paul Pogba

Francuski veznjak imao je buran drugi dolazak u Manchester United. Kružile su glasine o potencijalnom povratku u talijanski Juventus, a povezivali su ga i s prelaskom u PSG.

Paulo Dybala

Juventusov broj 10 svake godine je povezivan s drugom momčadi otkako se pridružio Juventusu 2015. godine. No ovaj put izgleda da će njegov odlazak iz talijanskog kluba postati stvarnost. Postoji velika mogućnost prelaska u Inter Milan.

Ousmane Dembélé

Pridružio se Barceloni 2017. godine. Španjolska strana je predala ogromnih 135 milijuna funti Borussiji Dortmund. Napadač je priznao da bi bio sretan da nastavi na Camp Nou, međutim, Barcelona i njegov agent Moussa Sissoko navodno su mjesecima u pregovorima bez rješenja. Prema izvješćima iz Španjolske Dembele bi mogao preći u Chelsea.

Christian Eriksen

Danski veznjak doživio je izuzetno strašan srčani zastoj i kolabirao je tijekom utakmice grupne faze EURO 2020 protiv Finske. Inter Milan je potom raskinuo njegov ugovor u prosincu 2021., ali je prvoligaš Brentford uskočio i uzeo Danca na šestomjesečni ugovor. Oni bi rado zadržali kreativnog veznjaka, međutim, njegov bivši klub Spurs, pa čak i Manchester United razmatraju davanje raznih ponuda.

Franck Kessie i Andreas Christensen

Danski branič i veznjak iz Bjelokosti pridružit će se besplatnim transferima nakon što im isteknu ugovori u lipnju. Dvojac je po isteku ugovora dogovorio prelazak u Barcelonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!