NaslovnicaVijestiNAJBOLJI JE NA SVOJOJ POZICIJI U SVIJETU: Zvijezda Real Madrida sve bliže...

NAJBOLJI JE NA SVOJOJ POZICIJI U SVIJETU: Zvijezda Real Madrida sve bliže prelasku na Old Trafford!

Manchester United je navodno jedan od klubova koji jure iznenađujući ljetni transfer za Real Madridovu i Hrvatsku zvijezdu veznjaka Luku Modrića.

SVOJOJ POZICIJI

Hrvatski internacionalac, koji je prošle godine osvojio Zlatnu loptu, ostaje jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji nakon velike karijere u Real Madridu.

Međutim, s obzirom da Modrić ima 33 godine, i da će na početku sljedeće sezone navršiti 34, čini se da je kockanje pokušati ga potpisati.

Ipak, čini se da su Manchester Uniteda, zajedno sa PSG-om, Bayernom i AC Milanom, klubovi koji su zainteresirani za Modrića, tvrdi Diario Gol.

Najava HNL 2019/2020

Ostaje da se vidi hoće li Crveni đavoli pobijediti u utrci za bivšeg igrača Tottenhama, ali bi mogao da se dokaže kao kratkoročno pojačanja za problematičnu poziciju.

United još uvijek nije uistinu zamijenio Michael Carricka od njegova odlaska u mirovinu, a igrači poput Nemanje Matića i Freda nisu bili najbolji u većini prošle sezone.

Modrić bi sigurno bio nadogradnja i već je pokazao što može učiniti na razini Premier liga sa Tottenhamom.

Manchester United je također snažno povezan sa transferom Bruna Fernandesa iz Sporting Lisabona.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!