NaslovnicaVijestiNajbolji kandidat za zamjenu De Gee: Mourinho je spreman učiniti sve što...

Najbolji kandidat za zamjenu De Gee: Mourinho je spreman učiniti sve što je potrebno da ga dovede na Old Trafford

Manchester United planira da preotme igrača bivšim rivalima u Ligi prvaka, Sevilli, protiv koje su igrali 0-0 u gostima u prvoj utakmici osmine finala, dok su u drugoj izgubili sa 1-2. Navodno su spremni da im preotmu vratara Sergio Rica, navode izvješća iz Španjolske.

Najbolji kandidat

Šefovi sa Old Trafforda suočeni su sa još jednim ljetom u kojem će pokušavati da zadrže David De Geu, za kojim je Real Madrid ponovo obnovio interes. Sada moraju pronaći neke potencijalne zamjene u slučaju da se njihov broj 1 odluči preseliti na Bernabeu.

I United je počeo istraživati moguće dogovore za Ricu nakon razočaravajućeg ispadanja protiv Seville u Ligi prvaka, prema španjolskoj publikaciji El Gol Digital.

Rico je imao malo posla u prvoj utakmci osmine finala Ligi prvaka , jer je United rijetko pravio šanse, dok je u drugoj utkamici to bio potpuno drugačiji slučaj. Sevilla je bila bolja, no Untied je imao čak 17 šuteva, dok je Sevilla imala 21. Potpuno drugačija utakmica, na Old Traffordu i šokantni poraz Mourinhove ekipe.

[su_watch_live_football]

24-godišnji vratar je impresionirao među vratnicama za Sevillu od njegovog probijanja u prvu momčad 2014. godine.

Ima jednu utakmicu za Španjolsku, ali iza De Gee je u poretku nacionalnog tima.

Rico je pod ugovorom sa Sevillom do 2021. godine, ali njegov ugovor sadrži klauzulu od 35 milijuna funti. (40 milijuna eura)

A El Gol Digital tvrdi da je United spreman napraviti ponudu za njegovo potpisivanje.

Rico je također povezan sa Real Madridom, ali De Gea je dugoročni cilj španjolskih divova.

[su_bonus]

De Gea se skoro preselio na Bernabeu u ljeto 2015. godine, ali nakon što su papiri kasnili posljednji dan prijelaznog roka, transfer se nije realizirao.

26-godišnjak je potpisao četverogodišnji ugovor sa manje od dva tjedna nakon te transfer sage i od tada je na Real Madridovom radaru.

Njemu je ostalo samo 18 mjeseci na tom dogovoru pa se nagađanja oko njegove budućnosti počinju gomilati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!