NaslovnicaVijesti"Najbolji nogometaš Atalante ima 1,8 milijuna eura, kod nas bi i pas...

“Najbolji nogometaš Atalante ima 1,8 milijuna eura, kod nas bi i pas imao plaću 3 i pol milijuna”

Istraga o financijama najvećeg talijanskog kluba Juventusa se nastavlja i izaziva veliku pozornost javnosti, a talijanski mediji objavili su isječke pojedinih razgovora čelnika Juventusa koji nisu bili zadovoljni kako se stvari odvijaju.

“Najbolji nogometaš Atalante godišnje dobije 1,8 milijuna eura, kod nas bi i pas imao plaću od 3 i pol milijuna eura”, rekao je sportski direktor Federico Cherubini financijskom menadžeru Stefanu Bertoli.

Talijanski mediji citiraju i brojne druge izjave čelnika Juventusa.

“Postali smo bahati na tržištu. Prije pet godina Fabio ne bi doveo Higuaina za 90 milijuna, ali bi doveo Gabriela Jesusa za deset i napravio od njega igrača vrijednog 90 milijuna”, rekao je o sebi Fabio Paratici.

O neslaganju s trenerom Allegrijem oglasio se i predsjednik Andrea Agnelli.

“Ne znam za što nam služi U-23 momčad. Massimiliano ih ne koristi, ako ih mora koristiti, koristit će ih jednom u 40 utakmica. Ne znam zašto smo stvorili U-23 momčad, vjerojatno zato što imamo previše igrača i nismo znali što bismo s njima”.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!