NaslovnicaVijestiEvo koga Kovačić smatra najboljim napadačem na svijetu

Evo koga Kovačić smatra najboljim napadačem na svijetu

Real Madrid večeras igra protiv Dortmunda u okviru Lige prvaka, a na dan prije utakmice Kovačić je otkrio koga on smatra najboljim napadačem na svijetu!

napadačem na svijetu

Hrvatski nogometaš koji nastupa za Real Madrida tvrdi kako želi da u kraljevskom klubu dobije odgovornost i veću ulogu.

“Odradio sam dobro pripreme, ali onda me povreda vratila nazad nogomet je takav”, rekao je Kovačić.

Posljednjih dana dosta se spominje dolazak Mauro Icardija u Real Madrid, a prokomentarisao je Kova mogući dolazak Icardija, bez obzira što je Mauro prije par dana izjavio kako se Realu ne bi javio na telefon!

“Icardi je odličan nogomet, on zabija dosta golova, ali ipak mi u ekipi imamo najboljeg napadača na svijetu Karima Benzemu. Kada razmislim pojačanja nisu moja stvar”, rekao je Kova, te su ga novinari upitali o Ronaldu!

[su_live_koeficijenti]

“Ova godina je bila fantastična za njega, on je najbolji igrač na svijetu, sretan sam zbog njegovo uspjeha”, tvrdi Mateo Kovačić, te dodaje:

“Po meni najbitnija stvar u nogometu je da ekipa zajedno pobjeđuje, a ne samo pojedinici.”

Direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez rekao je da klub iz španjolske prijestolnice nema u planu prodaju Kovačića koji je u Real Madrid došao iz Intera prije dvije godine.

“Kovačić nije na prodaju, nećemo ga nikada prodati. Dođe li za njega neka ponuda u siječnju, sigurno ćemo je odbiti,” rekao je glavni direktor Real Madrida Jose Angel Sanchez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen...

0
Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!