NaslovnicaVijestiNajčešće greške koje prave kladioničari početnici

Najčešće greške koje prave kladioničari početnici

Najčešće greške koje prave kladioničari početnici. Obično u ovom prostoru se fokusiramo na povijesno profitabilne kladioničke sustave, razne mogućnosti klađenja i druge alate za izradu oštrije oklade, ali mi i dalje možemo vidjeti kako kladioničari ponavljaju iste greške više puta. Čak i igrači koji imaju stopu dobitka od 52,38% od potrebnog za prevladavanje.

najčešće greške

To nije dovoljno da bi se napravile neke pametne oklade – također moraju imati čvrste principe upravljanja novcem. Dakle, bez dodatnih teškoća, predstavljam vam najčešće greške koje prave kladioničari.

PROMJENA ULOGA

Novac za upravljanje može biti najvažnija disciplina koja je potrebna da budete uspješan sportski kladioničar, ali to je nevjerovatno koliko igrači naprave neodgovorne odluke sa svojom gomilom novca. Možda najčešće pitanje uključuje pretjerivanje u pobjedonosnom ili gubitničkom nizu.

Mi uvijek potičemo naše kladioničare i one koji nas prate d ase klade sa samo 2 do 5 % svoje gomile novca na svaku utakmicu, ovisno o tome koliki je rizik da se kladioničar osjeća ugodno. Međutim, mnogi igrači budu puni samopouzdanja kada ih zahvati pobjedonosni niz i dobiju dosta novaca, a zatim počinju da povećavaju svoje uloge.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Isto tako, neki igrači će doživjeti kratak hladan niz i početi će povećavati svoje uloge u pokušaju da dobiju natrag svoje gomile novca koje su potrošili. Ako ste u ograničenju sa novcem trebate igrati pametno i utrošiti ga na pametne uloge. Ukoliko se ulaže gomila novca, to ne traje dugo i vaša banka će brzo presušiti. Zato se mi snažno zalažemo u strpljenje, koje ima dugoročne izglede.

Rizik nam se nekada isplati, naravno treba igrati, ali ne ulažite na taj rizik sav svoj novac. Pratite naš forum i pogledajte neke od naših prijedloga i nevjerovatnih dobitaka koje smo ostvarivali dugi niz godina. Naučite kako se kladiti pametno.

REGISTRUJTE SE NA FORUM!

[su_euro_soccer_bonus]

PREVIŠE PAROVA NA JEDNOM LISTIĆU

Iako se zalažemo za to da igrate samo najbolje oklade, neki od vas sigurno igraju po 10-15 oklada na jednom listiću svaku noć, ne fokusirajući se na najbolje ocijenjene, vjerovatno ćete na taj način vidjeti da vaš pobjednički niz opada i vaša gomila novca se smanjuje.

Prije svega kada igrate neku utakmicu, morate znati sve o te dvije ekipe, tko će igrati, a tko neće, tko ima zabranu, tko je povrijeđen, kakvi će biti sastavi, kako su igrali prošlu utakmicu, kada su je igrali, da li su igrači možda umorni i mnoge druge činjenice koje bi mogle biti vrlo važne po vašu okladu. Praćenje liga na koje se kladite može biti izuzetno važno. S toga vam predlažem da dođete na naš forum i regitrujete se, pa da zajedno pokušamo dobiti velike novce. Pratimo lige zajedno na našem forumu.

Kladjenje forum

[su_bet365_live_koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!