NaslovnicaVijestiNaježio sam se kad sam ovo vidio: Pogledajte kako je Ajax najavio...

Naježio sam se kad sam ovo vidio: Pogledajte kako je Ajax najavio utakmicu sa Napolijem

Večeras se igra treće kolo grupne faze Lige prvaka u kojem će između ostalih snage odmjeriti Ajax i Napoli u skupini A. Nizozemski klub je najavio utakmicu na Instagramu sa slikom koja je oduševila navijače i jednog i drugog kluba.

Ovom slikom su iskazali počast preminulim velikanima Johanu Cruijffu i Diegu Maradoni, koji su zaštitna lica ovih klubova. Nacrtani su kako sjede obučeni u svoje dresove na trosjedu koji se nalazi među oblacima, te gledaju televizor koji najavljuje utakmicu u Ligi prvaka.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Svojom objavom su oduševili navijače oba kluba, gdje su neki napisali: “Navijač sam Napolija, skidam kapu za ovu sliku”, “Čestitam na umjetičkom djelu”, “Kunem se da sam se naježio kad sam ovo vidio.”

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!