NaslovnicaVijestiAshley Young u glavnoj ulozi: Da li je ovo najgore izvedeni korner...

Ashley Young u glavnoj ulozi: Da li je ovo najgore izvedeni korner u historiji nogometa?! (VIDEO)

U ekipi Manchestera mnogo stvari ne funkcioniše onako kako su zamislili. Ekipa igra vrlo loše, atmosfera u svlačionici je katastrofalna, ekipi nedostaje samopouzdanja, susrete igraju bez žara i borbe. Danas je United poražen od West Hama, a korner koji je izveo Ashley Young najbolje opisuje stanje u klubu.

Iza ekipa Manchester Uniteda je veoma buran tjedan. Prvo je sukob između Mourinha i Pogbe došao do vrhunca, nakon čega je Portugalac oduzeo kapitensku vrpcu Francuzu, zatim su poraženi u Carabao cupu od Derbya, da bi danas kao šlag na tortu došao domaći poraz od West Hama rezultatom 3:1.

>> IZDVOJIO JEDNOG IGRAČA: Evo kojeg od svojih igrača je Mourinho pohvalio nakon današnjeg poraza protiv West Hama!

West Ham je u vodstvo doveo Felipe Anderson u 5 minuti susreta kojem je ovo bio prvi pogodak za “Čekićare” a do poluvremena je Lindelof autogolom povećao prednost Londončana. United se vratio u igru pogodkom Rashforda a prije tog gola, sveka nekoliko minuta West Ham je mogao povećati svoju prednost nakon katastrofalno izvedenog kornera Younga.

[su_bet365_app]

Ovaj korner zapravo prikazuje realnu sliku ekipe Uniteda, te je sada sasvim jasno kako su ovoj ekipi potrebne promjene. U igračkom smislu imaju nekoliko vrhunskih igrača te je vrlo vjerovatno kako će Mourinho biti taj koji će na kraju platiti ceh. Defanzivna igra više ne donosi uspjeh, pa makar se vi zvali Jose Mourinho.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!