NaslovnicaVijestiNajgore uvrede u karijeri Lionela Messija: Pogledajte što su napravili navijači PSG-a

Najgore uvrede u karijeri Lionela Messija: Pogledajte što su napravili navijači PSG-a

Nakon što je klub službeno suspendirao svoju zvijezdu, navijači PSG-a okupili su se ispred sjedišta kluba i skandirali protiv Lionela Messija, zahtijevajući njegov odlazak iz kluba.

Nakon poraza od Lorienta rezultatom 3:1, Messi je odlučio otputovati u Saudijsku Arabiju kako bi ispunio ugovor s tamošnjom turističkom agencijom. Takva odluka je bila jednostrana te je suspendiran na 14 dana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kada je bilo jasno da se neće pojaviti na treningu u ponedjeljak, klub se oglasio priopćenjem i suspendirao Messija na 14 dana, a nakon svega ispred sjedišta PSG-a pojavili su se navijači ovog kluba koji su vrijeđali Argentinca i tražili njegov odlazak iz kluba.

“Messi, kur*in sine”, pjevali su navijači PSG-a.

Navijači traže i odlazak Neymara te veznjaka Marca Verrattija, a nema sumnje da će to dodatno poljuljati ionako lošu atmosferu u momčadi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!