NaslovnicaVijestiNAJGORI DRESOVI U POVIJESTI NOGOMETA? Pogledajte kakve nove domaće dresove ima Huddersfield...

NAJGORI DRESOVI U POVIJESTI NOGOMETA? Pogledajte kakve nove domaće dresove ima Huddersfield Town!

Rijetko je da klub objavi novi komplet dresova i postavi pitanje je li to uistinu stvarno ili šala.

NAJGORI DRESOVI

Novi dres Barcelone bilo je vrlo pažljivo promatran od strane navijača, kao i bizarni fluorescentni treći komplet dresova u Manchester Cityju.

No, ta dva dresa izgledaju kao apsolutno predobri dresovi u usporedbi sa najnovijim domaćim tresom Huddersfield Towna.

Ekipu iz Championshipa sada sponzorira tvrtka za klađenje Paddy Power i čini se da je Umbro to želio učiniti vrlo jasnim.

To je zato što novi plavo-bijeli prugasti dres ima ogroman pojas sa logom tvrtke preko njega.

Celtic – Sarajevo: Najava uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka!

Možete pogledati monstruoznost – koja sigurno smrdi poput ogromnom publiciteta.

Sponzori na sredini dresa? To je previše mainstream.

Jedina sreća je što ovaj logo nije dostupan na dječijim dresovima.

Pa što je natjeralo Huddersfielda da uradi ovakve dresove? No, komercijalni direktor Huddersfield Towna Sean Jarvis je objasnio: “Predstavljanje novih dresova je veliki dan za mnoge navijače, koji žele vidjeti sa kakvim dresovima će tim igrati u nadolazećoj sezoni.”

“Krenuli smo za stvarno modernim preokretom u tome kako se prikazuje poznati Paddy Power logotip. Paddy Power je vrlo napredna i inovativna tvrtka – to je jedan od glavnih razloga zbog kojih smo toliko uzbuđeni da radimo sa njima – novo logo je privlačan i pomaže u održavanju naše reputacije kao inovatora.”

Huddersfield će ove dresove po prvi put nositi u predsezoni u prijateljskom susretu protiv Rochdalea, prije nego što ode na prodaju u subotu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!