NaslovnicaVijestiNAJGORI START BARCE U 25 GODINA: Navijači za sve krive Ernesta Valverdea!

NAJGORI START BARCE U 25 GODINA: Navijači za sve krive Ernesta Valverdea!

Barcelona je u subotu navečer doživjela težak poraz na gostovanju kod Granade rezultatom 2-0, te su se tako nastavili njihovi problemi u startu nove sezone La Lige.

Navijači Barcelone traže odlazak Valverdea

Katalonski gigant je uspio osvojiti bod na gostovanju kod Borussije Dortmund u Ligi prvaka ranije ovog tjedna, te su se nadali kako će se vratiti pobjedničkim stazama u ligi. Međutim, njihove nade su pale u vodu već u prvoj minuti, kada je domaćin stigao do vodstva, a u nastavku su uspjeli primiti još jedan.

S obzirom da su osvojili samo sedam bodova iz prvih pet ligaških utakmica, to je najgori start Blaugrane još od sezone 1994/95. Navijači za ovo krive Ernesta Valverdea, koji je pod velikim pritiskom, te bi čak mogao i dobiti otkaz.

Ono što je posebno zabrinjavajuće je njihova gostujuća forma. U gostima nisu uspjeli slaviti u čak sedam uzastopnih utakmica, a to se posljednji put dogodilo davne 2001. godine. Pored svega toga, Barcelona je, uz Real Betis, tim sa najviše primljenih golova u ligi, čak devet od starta sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!