NaslovnicaVijestiNajnesretniji nogometaš na svijetu: Marco Reus ponovo propušta Svjetsko prvenstvo

Najnesretniji nogometaš na svijetu: Marco Reus ponovo propušta Svjetsko prvenstvo

Čini se da će Marco Reus propustiti ovozimsko Svjetsko prvenstvo u Kataru, a njegova posljednja ozljeda još je jedan srceparajući neuspjeh u nevjerojatno nesretnoj reprezentativnoj karijeri.

Ovaj 33-godišnjak, koji je upisao samo 48 nastupa za reprezentaciju Njemačke od 2011. godine, zaradio je ozljedu gležnja u prvenstvenoj utakmici Dortmunda protiv Schalkea 17. rujna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tada se, na iznenađenje mnogih, Reus vratio u akciju mjesec dana kasnije, ali se činilo da je pogoršao ozljedu tijekom poraza Dortmunda od 2-0 protiv Union Berlina.

Zbog toga će navodno propustiti Svjetsko prvenstvo koje bi potencijalno moglo biti njegovo posljednje.

Reus nije imao najbolje sreće kada je riječ o ozljedama na velikim turnirima.

2014. godine propustio je Svjetsko prvenstvo – turnir koji je Njemačka osvojila – zbog ozljede gležnja zadobivene u njihovoj pobjedi od 6-1 nad Armenijom.

Dvije godine kasnije Reus, koji je postigao 20 golova te sezone dok je Dortmund bio drugi u Bundesligi, izostavljen je iz njemačke momčadi za Europsko prvenstvo 2016. zbog problema s ozljedama, prema riječima glavnog trenera Joachima Lowa.

Napokon je igrao na Svjetskom prvenstvu u ljeto 2018., ali šokantan poraz od Južne Koreje značio je da Lowova ekipa ispada u grupnoj fazi.

A sada se čini da će Reus propustiti ovozimsko prvenstvo u Kataru, prema Sky Sportsu, koji tvrdi da se menadžer Hansi Flick nadao pravovremenom oporavku od ozljede gležnja.

Da dodamo sol na ranu, smatra se da bi iskusni napadač igrao važnu ulogu u Flickovim planovima za Svjetsko prvenstvo.

Reusa je Flick pozvao za lipanjske utakmice Lige nacija protiv Italije, Engleske i Mađarske i izgledao je na putu da nastupi za reprezentaciju ove zime.

Zabio je tri gola u 12 nastupa za Dortmund ove sezone.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!