NaslovnicaVijestiNajplaćeniji igrač Manchester Uniteda nakon 12 godina napušta klub

Najplaćeniji igrač Manchester Uniteda nakon 12 godina napušta klub

Engleski mediji bruje o tome kako će španjolski vratar David De Gea od ljeta 2023. godine biti slobodan igrač te će napustiti Manchester United.

Kako se navodi, njegov ugovor s Crvenim vragovima istječe na kraju ove sezone, a čelnici kluba ne žele ga produžiti i dati mu novi.

Kako je on trenutno, točnije nakon odlaska Ronalda, najplaćeniji igrač momčadi s Old Trafforda, to bi moglo znatno rasteretiti klupski proračun i otvoriti vrata za neke druge opcije, a dodaje se i da će mjesto prvog vratara u sljedećoj sezoni pripasti Deanu Hendersonu, Englezu koji sjajno brani na posudbi u Nottinghamu.

David De Gea je u Manchester United stigao iz Athletico Madrida 2011. i godinama je važio za jednog od najboljih vratara u Premier ligi. Međutim, posljednjih godina njegova forma je oscilirala i to je glavni razlog zašto Manchester United želi prekinuti suradnju sa njim.

Dodaje se i da su, uz spomenutog Hendersona, opcije za poziciju prvog vratara Costa iz Porta i Sommer iz M’gladbacha.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!