NAJPLAĆENIJI SA OVIH PROSTORA: Miralem Pjanić dobija NAJVEĆI ugovor u karijeri!

Odlazak negdje drugdje ili nastavak karijere u Torinu? Čini se da nogometna karijera Miralema Pjanića ima lijepu budućnost ali i da bi mogao izabrati drugu opciju. Reprezentativac BiH će biti bogato nagrađen ako se odluči za bilo koju opciju.

Miralem Pjanić

Miralem Pjanić je već nekoliko godina među najboljim veznim igračima u europskom nogometu, a njegov interes od drugih klubova nije iznenađujući. Glasine koje se tiču reprezentativca Bosne i Hercegovine redom ga sele u Englesku, Španjolsku ili negdje drugdje ali izgleda da od toga neće biti ništa.

>> PRONAŠAO ALTERNATIVU: Evo koga će Pep Guardiola dovesti ukoliko ne dođe Jorginho!

Pjanić bi trebao uskoro staviti potpis na novi ugovor sa Juventusom. Navodno je već sve dogovoreno a ugovor bi trebao biti mnogo veći od sadašnjeg. Novi ugovor bi ga  zadržao u dresutalijanskog prvaka do kraja sezone 2022/23. Sadašnji ugovor nogometaša iz Zvornika s Starom damom veže do ljeta 2021. godine, a Pjanić trenutno godišnje prima oko četiri milijuna eura.

To će se također promijeniti s novim ugovorom, a crno i bijeli će dati Pjaniću godišnji iznos od oko šest milijuna eura na godinu. Time bi Pjanić postao jedan od najplaćenijih u Juventusu a također bi sa ovim potezom jasno dao do znanja ostalim klubovima da odlazak iz Torina nije opcija. Barem ne ovo ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.