NaslovnicaVijestiNAJPLAĆENIJI SA OVIH PROSTORA: Miralem Pjanić dobija NAJVEĆI ugovor u karijeri!

NAJPLAĆENIJI SA OVIH PROSTORA: Miralem Pjanić dobija NAJVEĆI ugovor u karijeri!

Odlazak negdje drugdje ili nastavak karijere u Torinu? Čini se da nogometna karijera Miralema Pjanića ima lijepu budućnost ali i da bi mogao izabrati drugu opciju. Reprezentativac BiH će biti bogato nagrađen ako se odluči za bilo koju opciju.

Miralem Pjanić

Miralem Pjanić je već nekoliko godina među najboljim veznim igračima u europskom nogometu, a njegov interes od drugih klubova nije iznenađujući. Glasine koje se tiču reprezentativca Bosne i Hercegovine redom ga sele u Englesku, Španjolsku ili negdje drugdje ali izgleda da od toga neće biti ništa.

>> PRONAŠAO ALTERNATIVU: Evo koga će Pep Guardiola dovesti ukoliko ne dođe Jorginho!

Pjanić bi trebao uskoro staviti potpis na novi ugovor sa Juventusom. Navodno je već sve dogovoreno a ugovor bi trebao biti mnogo veći od sadašnjeg. Novi ugovor bi ga  zadržao u dresutalijanskog prvaka do kraja sezone 2022/23. Sadašnji ugovor nogometaša iz Zvornika s Starom damom veže do ljeta 2021. godine, a Pjanić trenutno godišnje prima oko četiri milijuna eura.

[su_cashout]

To će se također promijeniti s novim ugovorom, a crno i bijeli će dati Pjaniću godišnji iznos od oko šest milijuna eura na godinu. Time bi Pjanić postao jedan od najplaćenijih u Juventusu a također bi sa ovim potezom jasno dao do znanja ostalim klubovima da odlazak iz Torina nije opcija. Barem ne ovo ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!